Dolar 32,3742
Euro 34,7257
Altın 2.399,00
BİST 10.173,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

AK PARTİ’DE ŞOK!

Samsun’da, AK Parti 8’inci sıra milletvekili adayı Kadir Kayan, sıralamanın bölge halkının beklentisini ve teveccühünü karşılamadığı gerekçesiyle adaylıktan çekildiğini açıkladı

AK PARTİ’DE ŞOK!
REKLAM ALANI
12 Nisan 2023 15:24

Samsun‘da, AK Parti’nin 8’inci sıra adayı Kadir Kayan, adaylıktan çekildiğini açıkladı.,

BÖLGE SEÇMENİNİN TEVECCÜHÜ GEREĞİ
Kayan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 9 Nisan 2023 tarihinde AK Parti Samsun 8. sıra milletvekili adayı olarak açıklandığı hatırlatarak, “Bölge seçmeninin teveccühüne karşı sorumluluğumuzun gereği, AK Parti 8.sıra milletvekili aday sıralamasından feragat ettiğimi, önceden olduğu gibi bundan sonra da cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Partimizin neferi olarak hizmetime devam edeceğimi kamuoyuna saygıyla bildiririm” dedi.

4.5 YILDIR İLÇE BAŞKANIYDI
Basın mensuplarına açıklamada bulunan Kayan, AK Parti’nin Samsun il yönetim kurulu üyeliği dahil değişik kademelerinde uzun yıllar görev aldığını, 4,5 yıldır da AK Parti Havza İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğünü, 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı sürecinde Samsun iç bölge teşkilatlarının ortak adayı olarak aday adaylığını açıkladığını belirterek, “Samsun’da AK Parti teşkilatlarının içinden çıkmamız nedeniyle büyük bir destek gördük. Ancak açıklanan milletvekilliği listelerinde bölgemizin hassasiyetlerinin ve beklentisinin dikkate alınmaması nedeniyle AK Parti 8. sıra adaylığımdan feragat ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.