Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
BİST 9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

AK Partili Muharrem Göksel: Samsun’da değişiklik yok!

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun’daki belediye başkanları ve ilçe başkanları için bir değişikliğin söz konusu olmadığını belirterek, “Cumhurbaşkanımızın ağzından çıkmayan söz doğru değildir” dedi

AK Partili Muharrem Göksel: Samsun’da değişiklik yok!
REKLAM ALANI
16 Ekim 2017 22:07

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, basın toplantısında terörle mücadelelerinin içerde ve dışarıda kesintisiz devam ettiğini söyledi.  Göksel, ilçe kongrelerine AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla bir aya yakın bir süre ara verdiklerini belirterek, “Beş ilçemizin programlarını yaptık. Diğer kongrelere geçmeden önce Cumhurbaşkanımızdan talimat geldi ve kongre takvimiz biraz esnemiş oldu. AK Parti’de yapılan bir tasfiye değil, ihtiyaçtan kaynaklanan bir değişimdir. Değişen kişiler hala bizim davamızın bir parçasıdır. Bundan sonraki süreçte amacımız yürümek ve koşmak değil, çok koşmak. Çünkü önümüzdeki seçimin hazırlığını yapacağız. Teşkilatlar olarak kongresini yapmış ilçelerden hemen sahaya ineceğiz. Biz, seçimden seçime değil, vatandaşla yürüyen bir partiyiz. Yaklaşık 2 aydır vatandaşın yanında değiliz. Kongrelerden dolayı vatandaşımızı ihmal ettik. Biz teşkilatlar olarak her zaman çıtayı yükselttik. Samsun teşkilatları ilk üç, beş içinde olan teşkilatlardır. Bizim yapacaklarımızı anlatıp, yaptıklarımızı da göstermemiz lazım. Şubat’ta  bitirmeyi planladığımız kongrelerin bir iki sarkacak gibi görünüyor” diye konuştu.

İDDİALARI YANITLADI

Yerel yönetimlerle ilgili bir takım söylemlerin olduğunu ifade eden Başkan Göksel, “Cumhurbaşkanımızın, genel başkan yardımcımızın ağzından bunlarla ilgili bir şey çıkmıyorsa, doğru değildir. Bizim ilçe başkanlarımızla ilgili değişiklik, gelişme herhangi bir şey yok. Belediye başkanlarımızla ilgili de bir değişiklik söz konusu değildir” dedi.

ÖYLE OLSA GÖREVDEN ALIRLAR

AK Parti Samsun İl Başkan adayı Mehmet Teyyare’nin “İl teşkilatı FETÖ ile mücadele etmiyor, il teşkilatında da FETÖ’cü var” iddiasına yanıt veren Göksel şunları söyledi: “Böyle bir şey olsa zaten görevden alınır. Savcılıklar var, bir şey bilen varsa, şikâyetini yapsın. Benim FETÖ’cüleri koruduğumu düşünüyorlar galiba. Biz FETÖ ile mücadelemizi 15 Temmuz’dan bu yana yapıyoruz. Bizim ne FÖTÖ ile bir bağımız var, ne tanışıklığımız var, ne de görmüşlüğümüz var. Şu an bununla ilgili çamur atmak çok kolay. Biz FETÖ ile mücadelemizi sonuna kadar devam ettiriyoruz. ”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.