Dolar 32,5811
Euro 34,8042
Altın 2.505,56
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 23°C

‘AKARYAKIT’ İNDİRİMİ!

Samsun’da Atakum Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, esnafa ‘can suyu’ olacak bir anlaşmaya imza attı

‘AKARYAKIT’ İNDİRİMİ!
REKLAM ALANI
3 Ağustos 2022 17:57

Türkiye‘de akaryakıt fiyatları yükselirken Atakum Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koperatifi, bir akaryakıt firması ile esnafa can suyu olacak bir anlaşmaya imza attı. İmzalanan protokol sayesinde esnaf akaryakıtı indirimli alacak. Başkan Metin Sinecek, bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.

1 YIL BOYUNCA İNDİRİM İMKANI
Türkiye’de akaryakıt fiyatları sürekli yükselirken Atakum Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nden esnaf için güzel haber geldi. Bir akaryakıt firması ile imzalanan protokol sayesinde üye esnaflara akaryakıt indirimi yapılacak. Kooperatif Başkanı Metin Sinecek ve bir akaryakıt firması arasında imzalanan protokol kapsamında esnaf ve sanatkarlar, indirimden bir yıl boyunca yararlanabilecek.

ESNAFA ÖDEME KOLAYLIĞI
Akaryakıt firmasının Türkiye’deki tüm istasyonlarında geçerli olacak anlaşma ile ‘taşıt tanıma sistemi’ kapsamında bir ay boyunca alınacak akaryakıtın toplam tutarı indirimli olarak fatura edilecek. Esnafa ayrıca fatura tarihinden 15 gün sonrası için ödeme kolaylığı da sağlanacak. Bir ilki gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Atakum Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, kooperatif olarak değişik sektörlerde indirim anlaşmaları yaparak esnafa destek olduklarını söyledi.

BAŞKAN SİNECEK: HAYIRLI OLSUN
Esnaf ve sanatkarın ülkenin can damarı olduğuna dikkat çeken Başkan Sinecek, “Kooperatif olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Bundan önce de eğitim ve sağlık gibi bir çok sektörde esnafımız için indirim anlaşmaları yaptık. Şimdi de yine esnafımızı bir nebze de olsa rahatlatacağına inandığımız bir anlaşmaya imza atmanın ve bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Esnafımıza yönelik her alanda olduğu gibi mali yükü oldukça fazla olan akaryakıt alanında da indirim imkanı sağlıyoruz. İmzaladığımız protokolle esnafımız bir yıl boyunca akaryakıt ihtiyaçlarını indirimli olarak sağlayacak. Protokolün tüm esnaf ve sanatkarımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.