Dolar 32,4582
Euro 34,9028
Altın 2.437,03
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

‘HEDEF TURİZM KENTİ ATAKUM!..’

Samsun’da CHP’nin Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, turizmciler ve işletmecilerle buluştu, “Atakum’u turizm kenti yapacağız” dedi

‘HEDEF TURİZM  KENTİ ATAKUM!..’
REKLAM ALANI
27 Şubat 2024 16:53

Samsun’da Atakum Turizm Otel ve Restorancılar Derneği (ATORİDER) tarafından organize edilen toplantıya katılan CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Atakum’a bir kimlik kazandırmak istediklerini belirterek, ‘’Atakum ancak turizmle kazanabilir. Bunun içinde turizm ile ön plana çıkartmamız gerekiyor. Atakum’u turizm kenti yapmaya kararlıyız” dedi.

MARKA KENT VE TURİZM ŞEHRİ
Mevzuata göre hareket edeceklerini de söyleyen Serhat Türkel, ‘’Mevzuat dışına çıkmayacağız. Sizlerin işlerini kolaylaştırmak için mücadele edeceğiz. Atakum’un turizm kenti olması sizler için büyük bir avantaj olacak. Kentimize katma değer katacak. Biz diyoruz ki, marka kent, turizm kenti Atakum yapacağız’’ şeklinde konuştu.

ATAKUM’A 7/24 ULAŞIM İMKANI
CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü ise, Atakum’daki ulaşım sorununa çözüm getireceklerini, bunun için 7/24 Atakum, Otogar ve Havaalanına ulaşım sağlanacağını söyledi. Toplantıya ATORİDER Başkanı Murat Çepni, yönetim kurulu üyeleri ve Atakum’da faaliyet gösteren çok sayıda turizmci, otel ve restorant işletmecisi katıldı.

TURİZMCİLERLE BULUŞTU: CHP Büyükşehir Adayı Cevat Öncü’nün de katıldığı toplantıda Serhat Türkel, “Atakum’u turizm kenti yapmak için sizlerin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Elif SEKMEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.