Dolar 32,5113
Euro 34,9470
Altın 2.435,37
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

‘AKILLI ŞEHİR’E DOĞRU!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi kapsamında Atatürk Bulvarı üzerindeki kavşak ve sinyalizasyon sistemleri çalışmalarını yerinde inceledi

‘AKILLI ŞEHİR’E DOĞRU!
REKLAM ALANI
8 Nisan 2022 15:43

Samsun’un her noktasında yapılan çalışmaları yakından takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, geçtiğimiz günlerde Türkiye Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği (AUS Türkiye) tarafından düzenlenen ‘AUS Türkiye 5. Ulaşımda Aklın Yolu Ödülleri’nde ‘Belediyecilik Ödülü’ kazanan Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi kapsamında yapılan çalışmaları yerinde takip etti.

YÜZDE 40’I TAMAMLANDI
Atatürk Bulvarı üzerindeki kavşak ve sinyalizasyon sistemlerinin kurulduğu bölgeye giden Başkan Mustafa Demir, Ulaşım Dairesi Başkanı Kadir Gürkan’dan yapılanlar hakkında bilgi aldı. Ana ulaşım arterlerinde trafik akışını hızlandırmak için ortaya koydukları çalışmaların hızla ilerlediğini ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesini en kapsamlı, en geniş, en alt açılımlarıyla birlikte hayata geçiriyoruz. Yüzde 40’ı tamamlanan proje ile ilgili arkadaşlarımız titizlikle çalışıyor” dedi.

TRAFİK YOĞUNLUĞU AZALACAK
Yeni dünya düzeninde önemli bir yer tutan teknolojik altyapının Samsun’da da entegre olması için yoğun gayret sarf ettiklerini söyleyen Başkan Demir,“ASELSAN ile birlikte yaptığımız bu proje ile trafik akış hızını ve senkronizasyonu bozulan kavşakları değiştireceğiz. Trafik yoğunluğunu azaltacak şekilde dinamik kavşaklar olacak. Samsun her alanda teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve bunu uygulamaya koyabilen bir şehir. Yaptığımız vizyoner projelerimizle birlikte Samsun geleceğin şehri” ifadelerini kullandı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.