Dolar 32,3181
Euro 35,1379
Altın 2.293,12
BİST 9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Alaçam’da asayiş toplantısı

Alaçam İlçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, daire amirleri ve muhtarlarla asayiş toplantısı yaptı

Alaçam’da asayiş toplantısı
REKLAM ALANI
19 Temmuz 2017 19:49

Alaçam Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Hadi Uyar, İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Muammer Pehlivan, Emniyet Müdürü Kenan Bıyık, daire amirleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Toplantıda daire amirleri sivil toplum kuruluşları başkanlarına ve muhtarlara hitaben gündemdeki konular hakkında bilgilendirme yapan Kaymakam Çağlar, “Bu tür toplantılar bundan böyle kaymakamlık tarafından düzenli bir şekilde daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar ve ayrıca halk toplantılarını da ayda bir gerçekleştireceğiz. Devletimiz, milletimiz için vardır, bizlerde sizler için buradayız. Devletin gücü içerisinde birçok hususta hizmet üretmeye çalışıyoruz. Kurum amirlerimizin kapıları şikayet ve taleplerinizi kabul etmek ve çözüm üretmek için her zaman ve herkese açıktır” dedi.Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ise ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bütün mahallelerin giriş ve çıkışlarına güvenlik amaçlı kamera sistemi kurulmasının önemine değinen İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Muammer Pehlivan, ilçede ve mahallelerde yabancı uyruklu şahısların çalıştırılmaması veya çalıştırılıyorsa da yetkili birimlere haber vererek kayıtlarının yaptırılmasını söyledi.

Emniyet Müdürü Kenan Bıyık da, “İlçe sınırları içerisinde ve dışarısında vatandaşların çok dikkatli olması ve telefon dolandırıcılığı konusunda bu tarz aramalarda telefonun derhal kapatılarak 155 hattına bilgi vermelerini önemle duyuruyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından muhtarlar mahallelerini ilgilendiren konularda daire amirlerine sorular sorarak izlemeleri gereken kanuni yollar hakkında bilgiler aldılar.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.