Dolar 32,3580
Euro 34,6917
Altın 2.383,59
BİST 10.188,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Ali Kılıç, noktayı koydu: ‘BEN DAVA ADAMIYIM!..’

Samsun’un Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Ben AK Parti’ye gönlümü adamış, dava adamıyım. Hiçbir partiden ya da bağımsız aday olmam söz konusu değildir” dedi

Ali Kılıç, noktayı koydu: ‘BEN DAVA ADAMIYIM!..’
REKLAM ALANI
7 Şubat 2024 15:06 | Son Güncellenme: 7 Şubat 2024 15:07

Samsun’un Terme İlçesi Belediye Başkanı Ali Kılıç, yeniden aday gösterilmemesinin ardından hakkında çıkan ‘başka partiye geçecek’ iddialarına son noktayı koydu. Kılıç, “AK Parti’ye gönlünü adamış bir dava adamıyım. Bağımsız ya da başka partiden adaylığım söz konusu değil” dedi.

İDDİALARA YANIT VERDİ
2 Ocak 2014 yılında atama yolu ile AK Parti Terme İlçe Başkanlığı görevine başlayan, 8 Kasım 2014 yılında yapılan 5’inci Olağan Kongre ve 10 Eylül 2017 tarihinde yapılan 6’ıncı Olağan Kongre ile ilçe başkanlığı görevini yürüten Ali Kılıç, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ise belediye başkan adayı olarak gösterildi ve seçimi kazanarak belediye başkanı oldu. 31 Mart 2024 yerel seçimleri için ise yeniden aday gösterilmeyen Ali Kılıç, başka bir partiye geçeceği ya da bağımsız olarak seçime gireceği iddialarını yanıtladı.

‘MAKAMLAR GELİP GEÇİCİDİR’
Konuyla ilgili Yenigün Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Başkan Kılıç, şunları söyledi:

“Makamlar gelip geçidir, önemli olan gönüllerde kalabilmektir. Görevler bir gün biter, hizmetler hatırlanır.
İsimler ve dönemler değişse de, kalbe dokunan hep sevgiyle anılır. Çocuklarımıza sevgiyle yaşayacakları iyi bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalıştık. Terme için hayal olan birçok projeyi hayata geçirdik, birçok projenin de ilk adımlarını attık.

‘AK PARTİ’YE GÖNÜL VERMİŞİM’

Geldiğimizde nasıl şükrederek, hamdederek geldiysek, bugün de hamdederek, şükrederek ayrılacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve halkımızın iradesi ile bu makama geldik.
Yaşanan adaylık süreci sonrası gerek hemşehrilerimizden, gerek kamuoyundan, gerekse diğer partilerin temsilcilerinden yapılan ‘aday ol’ baskılarına teşekkür ediyorum. Biz AK Parti’ye gönlümüzü adamışız, dava adamıyız. Hiçbir şekilde hiçbir partiden yada bağımsız olarak aday olmam söz konusu değildir.

TERME’YE HİZMET ETMEKTEN GURUR DUYDUK

Makamların hepsi Rabbimizin takdiriyle verilir, Rabbimizin takdiriyle alınır bu manada imanımız ve tevekkülümüz tamdır. Terme’ye hizmet etmekten, hizmet edebilmekten onur duyduk. İlçemize 5 yılda güzel hizmetler kazandırdık, güzel projelere imza attık. Bundan sonra da partimizin ve hemşehrilerimizin emrinde ilçemize elimizden gelen hizmeti yapmaya devam edeceğiz.”

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.