Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Amaç Samsun’u Tanıtmak

Amaç Samsun’u Tanıtmak
REKLAM ALANI
19 Şubat 2016 18:07

Canik  Belediyesi’ni ziyaret eden Samsun Uçuş Kulübü yönetimi, Başkan Yardımcısı Alican Usta’nın misafiri oldu.
Samsun’da yamaç paraşütü ve diğer uçuş sporlarına dikkat çekmek ve bu sporları yapan insanları bir araya getirmek amacıyla kurulan Samsun Uçuş Kulübü yönetimi, ilk ziyaretini Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta’ya gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Köksal Akman ve Yönetim Kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarette Uçuş Kulübü’nün amaçları ve yapılması planlanan faaliyetler konuşuldu.

“AMAÇ, SAMSUN’U TANITMAK”
Bugüne kadar yamaç paraşütü etkinlikleri düzenleyen Canik Belediyesi’nin, uçuş sporlarına en büyük desteği veren kurum olduğuna işaret eden Samsun Uçuş Kulübü Başkanı Köksal Akman, uçuş sporuna katkılarından dolayı Canik Belediyesi’ne ve emeği geçenlere teşekkür etti. Akman, “Kulüp olarak amacımız şehrimizde uçuş sporunu geliştirmek ve Samsun’u bu alanda tanıtmaktır” dedi.

“ŞEHRİMİZİN POTANSİYELİ FAZLA”
Ziyaretlerinden dolayı Samsun Uçuş Kulübü yöneticilerine teşekkür eden Başkan Yardımcısı Alican Usta Samsun’un uçuş sporu konusunda önemli bir potansiyele sahip olduğuna işaret ederek, “Canik Belediyesi olarak düzenlediğimiz Yamaç Paraşütü etkinlikleri ile şehrimizin bu potansiyelini öne çıkarıyoruz. İnanıyorum ki yeni kurulan Samsun Uçuş Kulübü’nün de şehrimizin tanıtımında önemli çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Böyle bir kulübü şehrimize kazandırdıkları için kendilerini tebrik ediyorum” diye konuştu.

SAMSUN'DA DOĞA SPORLARINA DESTEK VEREN VE DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİKLERLE YAMAÇ PARAŞÜTÜNÜ GELİŞTİREN CANİK BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET EDEN SAMSUN UÇUŞ KULÜBÜ YÖNETİMİ, BAŞKAN YARDIMCISI ALİCAN USTA'NIN MİSAFİRİ OLDU. (İHA/SAMSUN-İHA)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.