Dolar 32,5997
Euro 34,8182
Altın 2.496,46
BİST 9.465,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Aman dikkat!

Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Atakum Sahili boyunca denize giren vatandaşlara boğulmalara karşı uyarılarda bulunan uyarıcı broşür dağıttı

Aman dikkat!
REKLAM ALANI
12 Temmuz 2018 20:31

Samsun’da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Deniz Liman Şube Müdürlüğü ekipleri ve Atakum Belediyesi Zabıta personeli ile birlikte boğulma vakalarının azaltılmasına yönelik uyarıcı bir etkinlik gerçekleştirdi. Türkçe ve Arapça olarak hazırlanan uyarıcı broşürler, Çobanlı İskelesi’nden başlanarak Atakum Sahili boyunca denize giren vatandaşlara dağıtıldı.

‘SERİNLERKEN CANIMIZ YANMASIN’

Amaçlarının boğulma vakalarının önüne geçmek olduğunu ifade eden Destekli Polislik Şube Müdürü Turgay Begen, “Yaz aylarında artan sıcaklıklar nedeniyle başta çocuk ve gençlerimiz olmak üzere birçok vatandaşımız serinlemek üzere girdikleri deniz ve benzeri gibi sularda boğulma tehlikesi ile karşı karşıya kalabilmektedirler. Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü olarak, Güvenli Sahil Projesini hayata geçirerek, ‘Sevdiklerinizin Gözünü Yaşlı Bırakmayın’, ‘Serinlerken Canımız Yanmasın’ ve ‘Fazla Uzaklaşma’ sloganları ile sahillerde, göllerde ve barajlarda boğulma vakalarının önlenmesi için vatandaşlarımızın bilgilendirilmesini ve bilinçlendirilmesini amaçlıyoruz. Bu amaçla Atakum Sahili boyunca hazırladığımız broşürlerle vatandaşlarımızı bilinçlendirdik. Proje kapsamında 10 binden fazla broşür birebir görüşülerek ve anlatılarak vatandaşlarımıza dağıtıldı. Afiş, raket ve billboard çalışmalarımız da halkın yoğun kullandığı yerlere asılmıştır. Ayrıca yabancı uyruklu vatandaşlar için özel olarak hazırlanan Arapça uyarıcı el broşürleri de proje kapsamında dağıtıldı” dedi.  Denize giren vatandaşlar da polisin uyarıcı yönteminden memnun kaldıklarını söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.