Dolar 32,5522
Euro 34,9049
Altın 2.427,38
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

ANINDA CEVAP!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi, bu yılın ilk 4 ayında belediyeyi arayan 121 bin 781 kişinin ihtiyaç ve taleplerini alarak ilgili birimlere aktarıp, neticelendirilmesini sağladı

ANINDA CEVAP!
REKLAM ALANI
9 Mayıs 2022 20:42

Şehrin Çözüm Merkezi hattı 2022 yılının ilk 4 ayında toplam 121 bin781 çağrı cevapladı. 72 bin 777 kayıt alındı. Günlük ortalama bin 100 çağrının alındığı Çözüm Merkezi’nde vatandaşlardan gelen talep, öneri ve şikâyetler titizlikle incelenerek sonuçlandırıldı. Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanındaki her türlü konuda hassasiyetle hizmet veren merkez SASKİ hizmetlerinden ulaşıma, yaralı sokak hayvanlarından sosyal hizmet konularına kadar pek çok konuda vatandaşa anlık çözüm sundu. Ayrıca vatandaşlardan alınan, Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili teşekkür çağrıları da Çözüm Merkezi kayıtlarına geçti.

‘VATANDAŞIN SIKINTISI KENDİ SIKINTIMIZ’
“Bana ulaşsın ya da ulaşmasın, birimlere ulaşan her soruna anında müdahale eden bir çalışma prensibimiz var” diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Çözüm Merkezimizi teknoloji ile donatarak günün şartlarına uygun şekilde çalışma yöntemlerini güncelledik. Çözüm Merkezi hattı üzerinden belediyeye ulaşmak isteyen vatandaşlarımız bugün ortalama 10 saniyede güler yüzlü personelimizle iletişime geçebiliyor. Büyükşehir Belediyeleri arasında Türkiye’nin en hızlı ve en kolay ulaşılan kurumu olduğumuzu gururla ifade ediyorum. Bu konuda ekibime de güveniyorum. Biz belediyeye ulaşan her vatandaşın sıkıntısını kendi sıkıntımız gibi görüyoruz. Bu doğrultuda da çalışıyoruz. Amacımız vatandaşımıza en hızlı ve en kolay ulaşım kanallarını sunarak onların sorunlarını ve önerilerini cevapsız bırakmamak” ifadelerini kullandı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.