Dolar 32,4909
Euro 34,9449
Altın 2.430,59
BİST 9.810,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

İYİ’LER VALİ KAYMAK’I ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Samsun İl Yönetimi, Vali Osman Kaymak’ı makamında ziyaret ederek Samsun’a dair programlarını anlattılar

İYİ’LER VALİ KAYMAK’I ZİYARET ETTİ
REKLAM ALANI
28 Mart 2018 22:54

Kuruluşunun ardından ilk olağan kongresini tamamlayan İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı yeni yönetimi ile birlikte Vali Osman Kaymak’ı ziyaret etti. İl Başkanı Ömer Süslü ve ekibine görevlerinde başarılar dileyen Vali Osman Kaymak, Samsun için güzel projelerin üretilerek hayata geçirilmesi gerektiğini ve siyasilerin ve yöneticilerin de Samsun için büyük gayret sarf ettiklerini belirtti.

SAMSUN İÇİN

Kurtuluş meşalesinin yakıldığı Samsun’un ekonomik ve sosyal anlamda hak ettiği yerde olmadığını ve bunun için İYİ Parti olarak gece gündüz demeden çalışacaklarını söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Ömer Süslü ise, “Siyaset arenasında yeni bir güneş gibi doğduk. Bunu hem Samsun’a hemde tüm Türkiye geneline yaymak için tüm teşkilatlarımız çalışmaktadır. Özellikle Samsun’un Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşunda önemli bir yere sahip il olması hasebiyle daha güzel bir konumda olması gerekirdi. Fakat maalesef özellikle ekonomik anlamda hak ettiği özeni görememektedir” dedi.

 

SAMSUNSPOR’DA KONUŞULDU

Ortak değerlerinin Samsun ve Samsunspor olduğunu ifade eden İl Başkanı Süslü, “Valimiz Osman Kaymak’ın Samsunspor ile ilgili yaptığı çalışmalar taktireşahendir. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Tüm Samsunluların da elini taşın altına koyarak Vali Kaymak kadar çalışması ile birlikte Samsun’un en önemli markası olan Samsunspor’un hak ettiği yere taşınacağına inanıyorum” diye belirtti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.