Dolar 32,3943
Euro 34,7768
Altın 2.395,34
BİST 10.238,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

ANKETLER YAHYA ÇINKIL DİYOR!

Samsun’da AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl’ın AK Parti Genel Merkezi’nce yapılan anketlerde açık ara farkla önde çıktığı konuşuluyor

ANKETLER  YAHYA ÇINKIL  DİYOR!
REKLAM ALANI
25 Ocak 2024 15:41 | Son Güncellenme: 25 Ocak 2024 17:51

Samsun’da aday adaylığını açıkladığı günden itibaren sahada olan, geniş halk kitleleriyle buluşan, gittiği her yerde yoğun ilgi gören AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl’ın adaylığına kesin gözüyle bakılıyor.

BÜTÜN GÖZLER İLÇE BAŞKAN ADAYLARINDA
Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Halit Doğan’ın belirlenmesinin ardından bütün gözler İlçe Belediye Başkan Adaylarına çevrildi. AK Parti’de ay sonuna kadar ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi için son hızla çalışmalar sürerken, İlkadım’da anketlerde açık ara farkla birinci çıktığı söylenen ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören Yahya Çınkıl’ın ismi öne çıkıyor.

YAHYA ÇINKIL

ANKETLERDE İLK SIRADA
Aday adayı olduğu günden beri çalışmalarını aralıksız sürdüren, toplumun her kesimiyle buluşan ve yapılan anketlerde ilk sırada yer alan İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl’ın İlkadım’da karşılık bulması nedeniyle adaylık için en yüksek şansa sahip isim olduğu konuşuluyor. İlkadım’da, adaylık yarışını önde götüren Yahya Çınkıl’ın isminin açıklanması bekleniyor.

TOPLUMSAL MUTABAKAT SAĞLANDI’
Anketlerde isminin önde çıktığı bilinen İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, “Belediye başkan adayının açıklanmasına az bir zaman kaldı. Toplumun her kesimine dokunduk. Geniş halk kitleleriyle programlar gerçekleştirdik. Özgeçmişimizle, toplumumuzun gösterdiği yoğun ilgiyle, sahada ortaya koyduğumuz çalışmayla seçim sürecini çok iyi götürebileceğimizi ve bu işin üstesinden layıkıyla geleceğimizi taraflı tarafsız herkes kabul etti ve gördü. Bu manada biz üzerimize düşeni yaptık. İsmimiz üzerinde toplumsal mutabakat sağlandığını görüyoruz. Bundan sonrası için takdir büyüklerimizindir” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.