Dolar 32,5560
Euro 34,9367
Altın 2.444,87
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

ANLAMLI SERGİ!

Samsun’un Atakum İlçesi’nde kurulu bulunan Karadeniz Bölgesi Rusça Konuşanlar Eğitim Kültür ve Dostluk Derneği tarafından ‘lösemili çocuklar yararına’ sergi açıldı

ANLAMLI SERGİ!
REKLAM ALANI
27 Ocak 2023 20:19

Samsun Büyük Anadolu Hastanesi lobisinde açılan sergide, Rus vatandaşların geri dönüşüm malzemelerinden yaptığı ürünler, gıda ürünleri, tablolar ve süs eşyaları sergileniyor. Sergiden elde edilecek gelir, lösemi hastası çocuklara bağışlanacak.

ANLAMLI SERGİ!

TÜM GELİR ÇOCUKLAR İÇİN
Samsun Büyük Anadolu Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Alparslan Tuhta, “Sergi bugün ve yarın sürecek. Tekstil, yiyecek ve içecek ile süs eşyalarını kapsayan değişik ürünlerin satışları yapılacak. Bu organizasyon çok değerli kılan bir hedefimiz var. Bu organizasyondan oluşacak tüm gelir lösemili çocuklarımıza gidecek. Bu tip organizasyonlarımızı Büyük Anadolu Hastaneleri olarak devam etmekte kararlıyız” dedi.

BAŞHEKİM KORUR: MUTLUYUZ
Büyük Anadolu Hastanesi Meydan Şubesi Başhekimi Dr. Ahmet Mulis Korur ise “27 yıldır Samsun halkına hizmet veren Büyük Anadolu Hastaneleri sosyal sorunluluk projelerinde önder olmak durumundadır. Bugünkü sergimizde el emeği ürünler var. Bu satıştan elde edilecek gelirin lösemili çocuklara aktarılacak olması bizi sevindiriyor. Bu tür projeler içerisinde bulunmak istiyoruz” diye konuştu.

ANLAMLI SERGİ!

İLK SERGİ HEYECANI
Karadeniz Bölgesi Rusça Konuşanlar Eğitim Kültür ve Dostluk Derneği Başkanı Pervin Gündüz, “Evde olan kadınların el işleri, mesleğini yapamayan hanımların kendilerini göstermek için bu sergiyi yaptık. Biraz daha kültürlerini tanıtmak için bu sergiyi düzenledik. Hepsi tamamen kendilerinin yaptığı ürünlerdir. Bizlerin ilk sergisidir” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.