Dolar 32,3812
Euro 35,0207
Altın 2.325,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

”Antalya” da değil Bafra’da

Kırcalı Samsun ve 5 ilçede bayramlaşmaya katıldı

”Antalya” da değil Bafra’da
REKLAM ALANI
8 Temmuz 2016 12:31

AK parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı bayramın birinci günü Bafra’da düzenlenen ilçe protokolünün vatandaşlarla bayramlaşmasından sonra Samsun il başkanlığında yapılan bayramlaşmaya katıldı. Kırcalı bayramın birinci günü Ayvacık Çarşamba, Terme ve Salıpazarı ilçelerinde bayramlaşma programlarına yer aldı. Kırcalı Bayramın ikinci günü ise Bafra’da bayramlaşma programlarına katıldı. Huzurevini ve Esnafları ziyaret ederek vatandaşların bayramlarını kutladı.

AK Parti Samsun milletvekili Av.OrhanKırcalı Bayramlaşma programlarında yaptığı konuşmalarda başta şehit ve gazi ailelerinin bayramları olmak üzere vatandaşların bayramlarını kutlayarak şu açıklamalarda bulundu:

Bayramlar sevinç ve mutlulukların en yükseğe çıktığı günlerdir. Bununla birlikte ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Ramazan Bayramı’nı da millet olarak yaşadığımız üzücü olayların acısını yüreklerimizin en derinlerinde hissederek geçireceğiz. Her şeye rağmen yaralarımızı sararak, millet olarak aynı çatı altında barış ve huzur içinde yaşamanın ne kadar kıymetli olduğunu bilerek ve Ülke olarak kenetlenmenin önemini, millet olarak sabrın, hoşgörünün en güzel çözüm olduğunu gösterdik. Bayramın bu zor günlerin geride kalmasına ve mazlumların esenliğe çıkmasına vesile olmasını istiyoruz. İnsanların huzur ve barış içerisinde yaşadığı bir dünya diliyoruz. Türkiye olarak gelişmeye, ilerlemeye devam edeceğiz. Hiçbir güç Türkiye’nin bu yükselişini engelleyemeyecektir. Milletimiz buna izin vermeyecektir. Başta 2023 hedefi olmak üzere 2053 ve 2071 hedeflerimize ilerleyeceğiz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.