Dolar 32,5056
Euro 34,5926
Altın 2.492,40
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

‘ARTIK HEMŞEHRİMİZSİNİZ’

Samsun’da Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, 5 bine yakın depremzedenin Atakum’da ikamet etmeye başladığını ifade ederek, depremzedeleri hemşehrileri olarak kabul ettiklerini söyledi

‘ARTIK HEMŞEHRİMİZSİNİZ’
REKLAM ALANI
16 Mart 2023 18:29

Samsun’un Atakum Belediyesi ile Atakum Kent Konseyi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Meclisi iş birliğiyle 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketi sonrasında Atakum’a gelen depremzede ailelerle moral gecesi düzenlendi.

'ARTIK HEMŞEHRİMİZSİNİZ'

‘YÜREĞİMİZİ SİZE AÇTIK’
5 bine yakın ailenin Atakum’a geldiğini kaydeden Başkan Cemil Deveci, “Ailelerin önemli bir bölümüyle görüştüm. Her birinin birbirinden acı anısı var. Artık bizim hemşehrimizsiniz. Samsunlusunuz. Kalbimizde yeriniz var, yüreğimizi size açtık. Sizin acınızı azaltmak çok mümkün değil biliyorum” dedi.

'ARTIK HEMŞEHRİMİZSİNİZ'

‘HER DERDİNİZDE YANINIZDAYIM’
1952 yılından bu yana Türkiye’de 10 büyük deprem olduğunu hatırlatan Başkan Deveci, “İnşaat Mühendisleri Odası her depremin ardından bir rapor hazırlamış. Tüm depremlerin nedeni ve sonuçları aynı. Gölcük depremini de mi unuttuk? Oradaki acıyı ve yıkıntıyı gördük. Bunu unutmayalım. Benim gibi her fırsatta konuşan siyasetçilere unutturmayın. Atakum halkı ilk günden itibaren büyük bir dayanışma gösterdi. İçimizdeki iyilik ortaya çıktı, onun geri girmesine izin vermeyelim. Ne varsa bunun üzerine inşa edelim. Ben sizin belediye başkanınız değilim, bir kardeşinizim. Çocuklarınızın ağabeyiyim. Her derdinizde, sıkıntınızda yanınızdayım. Hepinize tekrar geçmiş olsun, kaybettiğiniz yakınlarınızın mekanları cennet olsun” diye konuştu.

'ARTIK HEMŞEHRİMİZSİNİZ'

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.