Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

SAMSUN İÇİN EN ÖNEMLİSİ AŞ VE İSTİHDAM!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın(Samsun TSO) yeni yönetimi, Vali Dağlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti

SAMSUN İÇİN EN ÖNEMLİSİ AŞ VE İSTİHDAM!
REKLAM ALANI
29 Aralık 2022 18:59

Kasım ayında gerçekleştirilen seçimlerde sonra oluşan Samsun TSO Yönetimi ve Meclis Divanı, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamlarında ziyaret etti. Müşterek projelerin de istişare edildiği ziyaretlerde Vali Zülkif Dağlı ve Başkan Mustafa Demir, Samsun TSO yönetimine, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

‘BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ’
Ziyaretlerde Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, yeni dönemde yapmayı planladıkları çalışmalar ile ilgili Vali Zülkif Dağlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i bilgilendirdi. Yeni oluşan meclis yapısı hakkında da bilgi veren Başkan Murzioğlu, “Bu dönem 40 meslek grubundan toplam 95 meclis üyemizle bu çatı altında hep birlikte çalışacağız. Aramızda 27 yeni arkadaşımız var. İyi bir uyum ve dinamizm yakalayarak başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Bu zamana kadar yaptığımız çalışmalarda, projelerde sizlerin de çok büyük katkısını hissettik. 2022-2026 çalışma döneminin Odamız ve Samsun için başarılarla dolu olacağına yürekten inanıyorum” dedi.

VALİ DAĞLI: EN ÖNEMLİSİ İSTİHDAM
Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun TSO yönetimine şehir adına yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Birlik ve beraberlik içinde, kimsenin kırılmadığı bir seçim süreci yaşadınız. Bu, çok önemli. Asıl olan geride kalıcı güzel hizmetler bırakmak. Kentimiz iş dünyasının çatı kuruluşu olarak sizler de güzel çalışıyorsunuz. Sizler, bizim de en önemli çalışma ortaklarındansınız. Sürekli temas halindeyiz. Hepimizin en önemli hususu da aş ve istihdam. Bundan önce olduğu gibi yine inşallah hep birlikte şehrimizin kalkınması, aş ve istihdam için çalışmalarımızı yürüteceğiz. Hayırlısıyla bu süreci de şehrimize güzel hizmetlerle devam ettirirsiniz. Sizlere yeni dönemde hayırlı çalışmalar diliyorum” diye konuştu.

BAŞKAN DEMİR’DEN ‘BİRLİK’ VURGUSU
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Samsun TSO’nun yeni oluşan organlarına çalışmalarında başarılar diledi. Konuşmasında birliktelik vurgusu yapan Demir, “Samsunumuz, bölgenin merkezi konumunda bir şehir. Samimiyetle bu güzel şehrin bu güzel insanlarına hep birlikte hizmet ediyoruz. Şehrimiz için, vatandaşlarımız için daha çok üretmek, daha çok istihdam alanı sağlamak görevimiz olmalıdır. İşte bu nedenledir ki; Ticaret ve Sanayi Odamızın bu yönde yapacağı her türlü çalışmaya, atacağı her türlü adıma destek vermek zorundayız. Bundan sonra da sizlerle daima işbirliği içinde olacağız. Odanız ve Samsun için başarılarla dolu bir dönemi yürekten diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.