Dolar 32,4571
Euro 34,7340
Altın 2.439,37
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘ASALETEN’ ATANMA!

‘ASALETEN’ ATANMA!
REKLAM ALANI
19 Ağustos 2022 16:21

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan görevden alınarak yerine Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Düzce Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Murat Ağar, Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ahmet Özdemir atandı.

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi görevden alınarak yerine Hayati Telefoncu, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Hatice Özdemir getirildi.

‘Asaleten’ ataması gerçekleştirilen İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar, geçtiğimiz günlerde güçlendirme çalışmaları devam eden Asarcık Yatılı Bölge Ortaokulunda incelemelerde bulunmuştu.

MURAT AĞAR KİMDİR?
1981 yılında Tokat’ın Turhal ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Turhal’da tamamladı. 2003 yılında Ondokuzmayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Bilgisayar Öğretmeni olarak göreve başladı, sonrasında Ar-Ge birim koordinatörlüğü ve şube müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2009 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünden mezun oldu. Doktora eğitimini Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Teftişi alanında 2019 yılında tamamladı. 2019 -2022 yılları arasında Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu. 02.02.2022 tarihinde Tokat İl Millî Eğitim Müdürü olarak atanan Murat ağar, 30.06.2022 tarihinde Samsun İl Millî Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi. Dr. Murat Ağar evli olup, Beril ve Selin’in babasıdır.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.