Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

ASARCIK’TA SEVGİ SELİ!

Samsun’da AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, şehri karış karış gezmeye, Samsun’u Samsunlular’dan dinlemeye devam ediyor. Doğan. Asarcık’ta sevgi seliyle karşılandı

ASARCIK’TA SEVGİ SELİ!
REKLAM ALANI
3 Mart 2024 17:44

Samsun’da Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, seçim gezileri kapsamında Asarcık İlçesi’nde vatandaşlarla buluştu. Milliyetçi Hareket Partisi Asarcık İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan Halit Doğan ardından esnaf, vatandaşlar, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları ile buluştu. SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Şehrimizi biliyor, şehrimizin taleplerini dinliyoruz. Samsun’umuzu 17 ilçesiyle, bin 251 mahallesiyle; hayatımızın merkezine alarak daha ileri taşımak için yola koyulduk” dedi.

AK Partili Halit Doğan

‘KONUŞMAYA, DİNLEMEYE GELDİK’
SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Temiz havası, soğuk suları ve kendine has insanıyla güzel diyarımız Asarcık’ta hemşehrilerimizle buluştuk. Buluşmaya, konuşmaya, dinlemeye geldik. Cumhur İttifakı olarak Samsun’umuzda hep birlikte çok güzel hizmetler üreteceğiz. MHP Asarcık İlçe Başkanlığı Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezimizin açılışını; İl Başkanımız Sayın Mehmet Köse, MHP İl Başkanımız Sayın Burhan Mucur, Asarcık Belediye Başkan Adayımız Şerif Kılağuz ve Asarcıklı hemşehrilerimizle birlikte gerçekleştirdik.

Ardından esnaf ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek muhabbet ettik. Söz Asarcık’ta dedik, onlar anlattı, biz Asarcıklı hemşehrilerimizin talep ve beklentilerine dair notlarımızı aldık. Samsun’umuza dair projelerimizi anlattık. Samsun’umuz ve 17 ilçemizde sağlayacağımız ahenk ve uyumla; Samsun’umuzu Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı yapmaya kararlıyız” diyes konuştu.

‘EN İYİSİ İÇİN YOLA ÇIKTIK’
Samsun için ahenkli bir yönetim vurgusu yapan AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsun için en iyisini yapma gayesiyle çıktık yola; bunu başarmak da boynumuzun borcu. Daha hızlı, daha güçlü, daha ileri Samsun diyoruz. Bunun için ne yapmamız, nasıl yapmamız gerektiğinin farkındayız. Şehrimizi biliyor, şehrimizin taleplerini görüyor, dinliyoruz.

 

Samsun’umuzu tüm ilçeleriyle bin 251 mahallesiyle, hayatımızın merkezine alıp şehrimizde inşallah yeni bir hizmet dönemi gerçekleştirmek için yola koyulduk. Bunları yaparken bir taraftan da şehri dinlemeye gayret ediyoruz. Gittiğimiz yerlerde görüştüğümüz hemşehrilerimizi dinlemek onların fikirlerini almak ve yol haritasını birlikte oluşturmayı arzu ediyoruz. Samsun potansiyeli çok yüksek bir şey; bu potansiyeli de doğru değerlendirerek ileriye götürebileceği hedefleri olması gereken bir şehir.

Bunu ancak aramızdaki ahengi artırarak yapabileceğimize inanıyorum. Şehrimizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla birlikte hepimizin gittiği mesafeleri birbirine eklediğimizde komple, şehir olarak ileriye gitmiş oluruz. Şehrimizi ileriye götürmede yükümlülüğümüz çok fazla. Bununla alakalı da sorumluluğu da zahmeti de gayreti de yapma yükümlüğünün bilincindeyiz. İnşallah bu ahengi sağladığımızda Samsun’u gerçekten bölgenin daha da parlayan yıldızı haline getireceğiz” diye konuştu.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.