Dolar 32,3171
Euro 35,0910
Altın 2.299,97
BİST 9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Atakum Belediyesi Osmanlı Hamamı Samsunlulara kapılarını yeniden açtı

Koronavirüs önlemleri nedeniyle geçen mart ayında kullanıma kapatılan Atakum Belediyesi’nin sosyal tesisleri, yeni normalleşme dönemine uygun şekilde yeniden hizmet vermeye başladı. Samsunlu hamam severlerin uğrak adreslerinden biri olan Atakum Belediyesi Osmanlı Hamamı da konuklarını hijyen önlemleri eşliğinde ağırlıyor. Samsun’da yaklaşık üç ay kesintiye uğrayan hamam sefası, yeni normalleşme kuralları altında yeniden başladı.

Atakum Belediyesi Osmanlı  Hamamı Samsunlulara  kapılarını yeniden açtı
REKLAM ALANI
30 Haziran 2020 13:46

Samsunluların yoğun ilgi gösterdiği belediye tesislerinden biri olan Atakum Belediyesi Osmanlı Hamamı, yeni normalleşme dönemine yönelik kurallar ile tüm kente yeniden hizmet vermeye başladı. Hijyen önlemlerinin üst seviyede olduğu Osmanlı Hamamı, haftanın her günü 07.00 – 23.00 saatleri arasında kullanılabiliyor. Kadın ve erkekler için ayrı giriş ve kullanım alanlarına sahip olan Osmanlı Hamamı, her yaştan Samsunlunun yanı sıra çevre kentlerden gelen yerli turistlerin de sıkça ziyaret ettiği tesisler arasında bulunuyor. Hamamın ana girişinde ateş ölçümü ve maske kontrolü yapan yapan görevliler, konukların ellerini dezenfekte etmelerini sağlıyor. Yeni normalleşme döneminde hamamın ortak kullanım alanlarını belirli aralıklara dezenfekte eden görevliler, sauna, hamam ve havuz bölümüne girişler öncesinde konuklara sosyal mesafe uyarısında bulunuyor.

ŞEZLONG SAYILARI AZALDI, KONUKLAR ARASI MESAFE ARTTI

Osmanlı Hamamı’nın erkek ve kadın bölümündeki iki ayrı havuzda şezlong sayısı azaltılarak iki konuk arasındaki mesafenin açılması sağlandı. Dinlenme bölümlerindeki şezlongların araları da yeni normalleşme dönemi kurallarına göre yeniden düzenlendi. Mevlana Mahallesi Alparslan Bulvarı No:71 adresinde yer alan tesise, toplu taşıma ile gelmek isteyen yurttaşlar, Atakum-Türkiş dolmuşlarını kullanabiliyor. Özel araçları ile seyahat edenler de Atatürk, İsmet İnönü ve Abdullah Gül bulvarlarından Alparslan Bulvarı’na bağlanarak Balaç yönünü takip ederek Osmanlı Hamamı’na ulaşabiliyor. Tesisin kafeterya bölümünden sıcak ve soğuk içecek sipariş edebilen konuklar, el kesesi, lif ve sabun gibi ihtiyaçları da hamamda bulabiliyor. Tesis hakkında ayrıntılı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyen yurttaşlar, kadınlar bölümüne 0362 502 7936’dan, erkekler bölümüne de 0362 502 7938 numaralı telefondan ulaşabiliyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.