Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

ATAKUM’DA ‘ANLAMLI’ SERGİ!

Samsun’da Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Samsun Şubesi, şehit ailelerine ve lösemili çocuklara destek olmak için Hasan Ali Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi’nde resim ve el sanatları sergisi açtı

ATAKUM’DA   ‘ANLAMLI’  SERGİ!
REKLAM ALANI
6 Kasım 2022 17:19

Samsun’un Atakum İlçesi’ndeki Hasan Ali Yücel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi, şehit aileleri ile Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) yararına düzenlenen resim ve el sanatları sergisine ev sahipliği yaptı.

SERGİ

Atakum Kaymakamlığı’nın ve Atakum Belediyesi’nin desteğiyle TEMAD Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen sergi, sanatseverlerden büyük ilgi gördü. Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, açılış kurdelesini Atakum İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Atar, Atakum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Altıntaş ve Samsun TEMAD İl Başkanı Tanju Arat ile birlikte kesti. Atakum Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerininin TEMAD Samsun İl Başkanlığı Kadın Kolları üyeleri ile gönüllülerin resimleri ve el sanatları ürünlerinden oluşan sergi, 7 Kasım Pazartesi günü saat 22.00’ye kadar açık kalacak.

SERGİ

‘HEP BİRLİKTE İYİLİĞİ BULAŞTIRALIM’
TEMAD Samsun İl Başkanı Tanju Arat, sergide 5 yaşından 80 yaşına kadar farklı yaş grubundan yurttaşların eserlerinin yer aldığını belirterek, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözünü hatırlayalım. Sanatı sevelim ve sevdirelim. İyilik bulaşıcıdır. Hep birlikte iyiliği bulaştıralım” dedi.

SERGİ

BAŞKAN DEVECİ: EN ANLAMLI ETKİNLİK
Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ise, “Merkezimizde birçok özel etkinlik gerçekleştiriliyor. En anlamlısını da bugün gerçekleştirdik. TEMAD Samsun İl Başkanlığı sergide satılan eserlerden elde edilen geliri, etkinliğin düzenlenmesine sponsor olan firmaların da katkılarıyla bağışlayacak. Bu yönüyle çok önemli bir etkinlik. Sergide birbirinden güzel eserler var” diye konuştu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.