Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

ATA’NIN HUZURUNDA!

Makine Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Yönetimi, Onur Anıtı’na çelenk koyduktan sonra Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’yı makamında ziyaret etti

ATA’NIN HUZURUNDA!
REKLAM ALANI
26 Temmuz 2022 16:32

MMO Samsun Şubesi Başkanı Kadir Gürkan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Kadir Gürkan ve beraberindekiler daha sonra Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’yı makamında ziyaret etti.

MMMO Başkanı Kadir Gürkan, yaptığı açılamada, geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu gerçekleştirdikten sonra oluşan 16’ncı Dönem Şube Yönetim Kurulu’nun ‘Çalışma Programı’ kapsamında sürdürülen faaliyetler hakkında Vali Zülkif Dağlı’yı bilgilendirdiklerini söyledi.

MMO’DA 3 BİN 300 ÜYE
MMO Samsun Şubesi’nin Amasya, Çorum, Ordu, Sinop ve Tokat temsilciliklerinden oluştuğunu ifade eden Kadir Gürkan, “322’si Makine-Endüstri ve Uçak Mühendisliği’nde okumakta olan öğrenci üye olmak üzere toplam 3 bin 300 üyeye sahibiz. 22’si Makine Mühendisi olmak üzere toplam 26 çalışanımız ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

PANDEMİDE ÖLENLERE RAHMET
MMO Başkanı Gürkan ayrıca, ”Pandemi sürecinde gerek tedarik zincirinin aksamaması gerekse mühendislik hizmetlerinin devam edebilmesi için 5 makine mühendisi üyemiz görevleri başında hayatlarını kaybetti. Kendilerini de rahmetle ve şükranla anıyoruz” açıklamasında bulundu.

Vali Zülkif Dağlı, ziyaretlerinden dolayı MMO üyelerine teşekkür ederek yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarı diledi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.