Dolar 32,4456
Euro 34,7820
Altın 2.440,03
BİST 9.939,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Baba VAHŞETİ!

İran’da bir baba kendisinden 16 yaş büyük biri ile evlenmek isteyen kızını uykusunda vahşice öldürdü.

Baba VAHŞETİ!
REKLAM ALANI
27 Mayıs 2020 18:52 | Son Güncellenme: 27 Mayıs 2020 18:53

Kendisinden 16 yaş büyük bir adamla evlenmek için kaçtığı belirtilen Romina Ashrafi’nin emniyet güçlerince yakalanarak ailesine teslim edildiği ve babasının 14 yaşındaki kızını bu sebeple öldürdüğü açıklandı.

Gilan eyaleti Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Resulzade, 37 yaşındaki babanın tutuklandığını söyleyerek, “Astara şehrine kaçan 14 yaşındaki kızını emniyet güçleri yakalayarak babasına teslim etmişti. Olaydan 2 gün sonra kız babası tarafından uykuda öldürüldü” dedi.

Gilan eyaleti Başsavcısı Ahmed Agayi, kızını öldüren babaya ait dosyanın yargı tarafından özel olarak takip edileceğini belirterek, “Kızının kendisinden yaşça büyük bir adamla kaçmasının ardından baba emniyet güçlerine şikayette bulunmuş. Ailesine teslim edilen kız köye döndüklerinde babası tarafından gece uyuduğunda vahşice öldürüldü” şeklinde konuştu.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani de Gilan eyaletinin Taleş köyünde yaşanan acı olaydan üzüntü duyduklarını ve konunun takipçisi olacaklarını söylerken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Masume İbtikar, kadın haklarını koruma tasarısına hız vereceklerini ve cinayeti soruşturmak için özel bir emir verdiğini belirtti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.