Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Bafra Belediyesi vatandaşları kitapla buluşturdu

Bafra Belediyesi, vatandaşları kitapla buluşturdu

Bafra Belediyesi vatandaşları kitapla buluşturdu
REKLAM ALANI
23 Şubat 2018 21:31

Bafra Belediyesi,Samsun TÜYAP tarafından düzenlenen kitap fuarına her gün saat 11.00’de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan ücretsiz araçlar kaldırdı

Vatandaşlar kendilerini kitap fuarı ile buluşturan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e teşekkür etti. 5 gün (20-25 Şubat) sürecek olan kitap fuarına büyük ilgi gösterildi. Bafra’dan fuarın 3. gününe kadar toplamda 20 araç kalktı.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle Samsunumuz’ da böyle bir fuarın düzenlenmesinden büyük mutluluk duydum. TÜYAP ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu anlamlı etkinliğe belediye olarak ücretsiz araçlar tahsis ettik. Hemşerilerimiz çok büyük ilgi gösterdi. Bu insanımızın kitaba okumaya verdiği önem ve değeri göstermiştir.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.