Dolar 32,5431
Euro 34,9157
Altın 2.429,23
BİST 9.699,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

‘BAFRA ÇİFTÇİSİNİ PERİŞAN ETTİLER!..’

Samsun’un Bafra İlçesi’nde şubat ayında yapılacak Ziraat Odası Başkanlığı öncesi adaylığını açıklayan İlhan Namlı, mevcut yönetimi sert sözlerle eleştirdi

‘BAFRA ÇİFTÇİSİNİ PERİŞAN ETTİLER!..’
REKLAM ALANI
29 Aralık 2022 14:47

Samsun‘un Bafra İlçesi’nde hafta sonu yapılan seçimlerde Ziraat Odası Delegesi seçilen İlhan Namlı, şubat ayında gerçekleştirilecek Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

‘NEDEN ADAY OLDUM?..’
Bugün Bafra Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen delegelerin tanışma yemeğine katılan İlhan Namlı, Ziraat Odası Başkanlığı’na talip olduğunu açıkladı. İlhan Namlı, delegelere hitap ettiği konuşmasına, “Beni bu tercihe iten en önemli neden, ilçemiz çiftçilerinin haklı talepleridir” diyerek başladı.

‘HİÇBİR İŞ YAPMAYAN YÖNETİM’
Bafra Ziraat Odası’nın Osman Tosuner yönetiminde, üreticilerden aldığı yüksek gelirlere rağmen çiftçiye hiçbir şekilde katkı sağlamadığını öne süren İlhan Namlı, “Sadece, seçimi nasıl kazanırız, düşüncesiyle hareket eden mevcut yönetimin çiftçimize verebileceği bir şey yoktur. Bu durum defalarca kanıtlanmıştır. Hiçbir iş yapmayan bu yönetimin yenilenmesi şarttır” dedi.

‘ÇİFTÇİYİ YILLARCA MAĞDUR ETTİLER’
Bafra çiftçisinin yıllardır mağdur edildiğini de belirten Namlı, “Bafra ovasında durum ortadadır. Çiftçi perişan haldedir. İlaç olsun, tohum olsun, pazarlama olsun, hiçbir konuda en ufak bir destek sağlanmamıştır. Buna karşın Bafra Ziraat Odası üyelerine zorunlu aidat tahukkuk ettirilmiştir” diye konuştu.

‘BAFRA ÇİFTÇİSİ DEĞİŞİM İSTİYOR’
İlhan Namlı, açıklamalarının son bölümünde ise, başkanlık ve yeni yönetim için aday olduğunu tekrarladı ve, “Çiftçilerimizin şikayetlerini, sorunlarını, taleplerini, en önemlisi çözüm yollarını biliyorum. Bafra çiftçisinini talebi değişimdir. Çiftçimize gerçek bir Oda hizmetinin nasıl verileceğini göstermek için bugünden itibaren yola koyuluyoruz. Hepimiz için hayırlısı olsun” dedi.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.