Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Bafra Doğa ve Hayvan Severler Derneği engel tanımadı

Samsun’un Havza ilçesine bağlı Boyalı köyü Aşağı Esentepe mahallesinde 4 gündür bacağı kırık halde yaşamaya çalışan köpek için Bafra Doğa ve Hayvan Severler Derneği harekete geçti.

Bafra Doğa ve Hayvan Severler Derneği engel tanımadı
REKLAM ALANI
21 Ocak 2020 16:19 | Son Güncellenme: 21 Ocak 2020 16:20

Bafra’ya yaklaşık 70 km. uzaklıkta bulunan Havza’ya bağlı Boyalı köyü Aşağı Esentepe mahallesinde yoğun kar yağışının ardından köy yolları kapandı. Kardan kapanan yollar nedeniyle köy sakinleri ulaşım sıkıntısı yaşarken köyde 4 gündür ayağı kırık köpek için harekete geçildi.
Köy sakinlerinden bir vatandaşın 4 gündür bacağı kırık halde yaşamaya çalışan köpeğin durumunu görmesi üzerine Bafra Doğa ve Hayvan Severler Derneği Başkanı Zebur Deniz’i arayarak yaralı köpek için yardım istedi.

Bafra Doğa ve Hayvan Severler Başkanı Zebur Deniz durumu köy muhtarı ile görüşmek için telefonla irtibata geçmeye çalıştı fakat sonuç alamadı. Bunun üzerine Bafra Hayvanları Koruma Derneği Havza İlçe Jandarma ekipleri ile irtibata geçerek köye ulaşım sağladı.
Köye ulaşan Bafra Doğa ve Hayvan Severler Derneği ve Havza İlçe Jandarma ekipleri ayağı kırık köpeği alarak kapsamlı bir tedavi için Samsun Hayvan Barınağına götürdü. Ayağı kırık köpeğin tedavisi yapıldıktan sonra köye teslim edilecektir.

Haber : Elif SEKMEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Meryem dedi ki:

    Bende yarvu kedim çalındı lütfen banada yardım edin.daha küçük. O.9 gündür arıyorum.nolur yardım