Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

BAFRA’DA TÜM CADDELER GÜZELLEŞİYOR

Bafra’nın Yaşar Doğu Caddesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan kaldırım çalışmaları devam ediyor.

BAFRA’DA TÜM CADDELER GÜZELLEŞİYOR
REKLAM ALANI
10 Aralık 2018 18:45

BÜYÜKŞEHİR FARKINI KOYUYOR

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve devam etmekte olan Yaşar Doğu Caddesi üzerindeki kaldırım çalışmaları son aşamalara geldi. İlçelerde genişliği 14 metre ve üzeri olan caddeler Büyükşehir Belediyesine bağlı olduğundan Bafra’da bulunan 14 metre ve üzeri olan caddelerin çalışmalarına sırasıyla başlanacak.

ALAÇAM CADDESİ DE YENİLENECEK

Yaşar Doğu Caddesi kaldırım çalışmaları bittikten sonra görüntüsü Tekel Caddesinin yeni hali gibi olacak. Tekel Caddesine yapılan kaldırım çalışması sonrası ışıklandırılmasıyla ve trafiğin bir nebze rahatlamasıyla çok beğenilip taktir edilmişti. Bunun üzerine aynı şekilde ve fazlası olacağı söylenilen Yaşar Doğu Caddesi, kaldırım çalışmalarının bitmesi ile yeni hali merakla bekleniyor. Yaşar Doğu Caddesinden sonra Samsun Büyükşehir Belediyesinin Alaçam Caddesini yenileyeceği öğrenildi.

CADDE, CADDEYE BENZEDİ
Yaşar Doğu Caddesinin yenilenmesi ve devam etmekte olan kaldırım çalışmalarının neticesinde civardaki halk caddenin oluşacak olan yeni halinden çok memnun. Yaşar Doğu Caddesinde bulunan esnaflar konu ile alakalı muhabir arkadaşlarımıza duygu ve düşüncelerini bu şekilde dile getirdiler. “Yıllardır burası unutulmuş bir cadde gibiydi. Kaldırımların bazı kısımları yüksek, bazı kısımları alçak. Özellikle yaşlı insanların ve bebek arabası olan insanların yürümelerinde sıkıntılar yaşanıyordu. Şimdi ise dümdüz ve geniş oldu. Böylelikle yola çıkma durumu da olmuyor. Bu halinden ötürü Samsun Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederiz.”

Haber/Onurcan Sadıkoğlu

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.