Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Büyükşehir’de Değişim Rüzgarı

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki olan ve yaklaşık 30’ a yakın tesisi bünyesinde barındıran Anakent’in Genel Müdürlüğü’ne Kadir KOÇAK yerine Mali Müşavir Erdal BAŞ getirildi

Büyükşehir’de Değişim Rüzgarı
REKLAM ALANI
22 Temmuz 2018 14:02

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki olan ve yaklaşık 30’ a yakın tesisi bünyesinde barındıran Anakent’in Genel Müdürlüğü’ne Kadir KOÇAK yerine Mali Müşavir Erdal BAŞ getirildi. Böylelikle kendi ekibini kurma yolunda ilerleyen Zihni ŞAHİN en büyük değişikliklerinden birini yapmış oldu.

YÖNETİM FELSEFESİ ÖZEL SEKTÖR OLACAK

Özel sektörden yaptığı bu transfer ile Başkan Zihni ŞAHİN’in de, Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi yönetim modeli olarak özel sektör mantığını benimsediği görülüyor. Devlet kurumlarına bağlı iştirakler kar edemedikleri gibi, hizmet kalitesinin düşmesi de ciddi bir sorun.
Başkan ŞAHİN bu hamlesi ile özel sektör yönetim tarzını benimseyerek, bu hantal ve obez yapıyı değiştirerek yerine daha çevik ve verimli bir yapıya kurmayı planlıyor.

ERDAL BAŞ KİMDİR?

1975 yılı Kavak doğumlu Erdal BAŞ, ilk orta ve lise eğitimini Samsun’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Erdal BAŞ yabancı sermayeli uluslararası bir şirkette üst düzey yöneticilik görevini sürdürüyordu.24 Haziran Genel Seçimleri’nde Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Aday’ı olan Erdal BAŞ aynı zamanda Ak Parti teşkilatlarında yani mutfakta yetişmiş bir siyasi.

BÜYÜKŞEHİR PARTİ İLE BARIŞTI

Yusuf Ziya Yılmaz döneminde Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin parti ile arasında mesafe olduğu eleştirilerine en güzel cevap Başkan Zihni Şahin’den geldi. Yaptığı bu değişiklik ile liyakat sahibi partililerin Başkan Şahin’in yönetiminde daha çok yer alacağı kesinleşmiş oldu.

ANAKENT’TE HEDEF KARLILIK

Borç batağında olduğu bilinen Büyükşehir Belediyesi’nde artık yeni hedef karlılık. Vatandaşa sürekli, ucuz ve kaliteli hizmet sunan tesisler artık sıkı yönetim anlayışıyla denetlenecek ve israflar en aza indirilecek.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.