Dolar 32,5480
Euro 34,9058
Altın 2.437,24
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Bafra Emniyet Müdürlüğü`ne araç takviyesi

Bafra ‘da İlçe Emniyet Müdürlüğüne alınan 2 araç nedeni ile kurban kesimi yapıldı

Bafra Emniyet Müdürlüğü`ne araç takviyesi
REKLAM ALANI
22 Eylül 2017 17:58

İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen programa Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, daire müdürleri ve polis ekipleri katıldı.

Sabah saatlerinde İlçeye gelen Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İlçeye yeni atanan Emniyet Müdürü Hikmet Demirci`yi makamında ziyaret etti. İkili ardından Bafra İlçesi Esentepe Caminde Cuma namazını kıldı. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne alınan 2 ekip aracı için kurban kesimi yapıldı.

YAVUZ: BAFRA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Kurban kesim merasiminde konuşan İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, “ Bafra bizim için asayiş yönünden önemli bir İlçe, ilk olarak buraya Emniyet Müdür yardımcımızı gönderdik. Ardından Emniyet Amiri takviyesi yapıldı. Şimdi de iki adet ekip aracı kazandırdık. Allah sağ salim kullanmayı nasip etsin” dedi.

DEMİRCİ:HEP BİRLİKTE DAHA IYIYE

İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz`un ardından konuşan İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, “ buraya geleli kısa süre oldu. Fakat gerek Kaymakamımız olsun, gerek ise sayın savcımız ve İlçe Belediye Başkanımız olsun, hepsi ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Bugün burada iki adet alınmış olan ekip aracımız için kurban kesmek istedik. Sağ olsun Emniyet Müdürümüz bizleri kırmayarak burada bulundu. Alınan araçlarımızın bizlere hayırlı olmasını ve kazasız belasız kullanılmasını dilerim” dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Necmettin Kayar`ın duası sonrası kurban kesimi yapıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.