Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

BAFRA FENERİ’NE KONFORLU ULAŞIM!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Bafra ilçesi Fener Mahallesi’nde 5,5 kilometre uzunluğundaki yol yapılan beton uygulama ile yenilenip ulaşım daha konforlu hale getirildi

BAFRA FENERİ’NE KONFORLU ULAŞIM!
REKLAM ALANI
11 Temmuz 2023 22:09

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri kentin dört bir yanında mahallelerin yol ile ilgili problemlerini ortadan kaldırmak için gece-gündüz çalışmaya devam ediyor. Özellikle kentteki tarihi ve turistik bölgelere ulaşım noktasında ise yapılan yol çalışmalarına özel hassasiyet gösteriliyor.

BÖLGE SAKİNİ DE TURİST DE MEMNUN
Son olarak Bafra ilçesinde bulunan 142 yıllık tarihi deniz fenerine giden ve aynı ismi taşıyan Fener Mahallesi’nden geçen 5.5 kilometrelik yolda özel bir çalışma gerçekleştirildi. Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan beton yol uygulaması ile ulaşım daha konforlu hale getirildi. Yapılan yeni yol çalışması hem mahalle sakinlerini hem de bölgeye giden turistleri memnun etti.

‘KISA SÜREDE TAMAMLANDI’
Bafra ilçesi Fener Mahallesi’ndeki beton yol çalışmasıyla ilgili bilgi veren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Bafra İlçe Şefi Salih Mollahüseyinoğlu, “Fener Mahallesi’nde 5.5 kilometrelik yolumuzda zemin iyileştirme çalışmalarımızdan sonra beton dökme işlemi gerçekleştirildi. Beton yol çalışmamızı kısa sürede tamamlandıktan sonra yolu taşıt trafiğine açtık. Vatandaşlarımız güvenli ve hızlı bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmelerine imkan tanıdık” dedi.

DENİZ

‘ULAŞIM SORUNU ORTADAN KALKTI’
Yıllardır çekilen yol sorununa Büyükşehir Belediyesi’nin çözüm bulduğunu söyleyen Fener Mahallesi Muhtarı Hüseyin Şeker, “Yolumuz yapılmadan önce çok sıkıntı yaşıyorduk. Yazın tozdan kışın çamurdan çekiyorduk. Çok şükür yolumuz beton yapıldı. Sorunumuz böylece çözülmüş oldu. Burada tarihi bir deniz fenerimiz var. Yapılan yeni yol sayesinde artık onlarda rahatlıkla buraya ulaşım sağlayabiliyorlar” diye konuştu.

TURİZM NOKTALARINDA ÖZEL ÇALIŞMALAR
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kentin önemli tarihi ve turizm noktalarında özel çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getirerek “Yaptığımız yol çalışmalarıyla kentimizde ulaşımı daha konforlu hale getiriyoruz. Bafra’da bulunan ve birçok turistin ziyaret ettiği tarihi deniz feneri yolunu da yaptığımız çalışma ile yeniledik. Burada ulaşımla ilgili sorun çözülmüş oldu. Şehrimize gelen turistlerin ve mahalle sakinlerimizin ulaşımlarını daha rahat ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için yapımını tamamladığımız yolumuzun ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Kentimizin dört bir yanında yol ile ilgili çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ekiplerimiz bu noktada gece-gündüz mesai yapıyorlar. Yol problemi yaşayan tek bir mahallenin bile kalmaması için büyük bir gayretle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.