Dolar 32,5717
Euro 34,9981
Altın 2.460,27
BİST 9.899,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Bafra Gazeteciler Cemiyeti kınama

Bafra Gazeteciler Cemiyeti, Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde bir fındık üreticisinin haberin yapan muhabiri engelleyen ve hakaret eden AK Parti ilçe Başkanı İrfan Kalaycı’yı kınadı

Bafra Gazeteciler Cemiyeti kınama
REKLAM ALANI
13 Eylül 2017 22:00

Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali İhsan Başaloğlu kınama metninde şunları söyledi: 19 Mayıs ilçesinde bir fındık üreticisi, fındık fiyatlarını protesto etmek amacı ile AK Parti ilçe Başkanlığı önüne fındıkları dökerek eylem yapmak istemiş, bir muhabir arkadaş da bu eylemi görüntülerken, AK Parti ilçe Başkanı Avukat İrfan Kalaycı tarafından engellenmiş ve sözlü hakarete uğramıştır.

Gücünü Anayasa’dan alan ve tek amacı halkı bilgilendirmek olan gazetecilere fiili ve sözlü saldırıda bulunulması kabul edilir değildir, diyen Başkan Ali İhsan Başaloğlu,”Kaldı ki siyasetçilerin bu konuda daha duyarlı hatta toleranslı olması gerekmektedir.

İlçe Başkanı Avukat Kalaycı, hukuk bilmez ve tanımaz tavırlarla olayı görüntülemek isteyen muhabire engel olmuştur. Avukat Kalaycı bundan önce de düşüncesini ifade etmek isteyen kişilere bu şekilde davranmış hatta tahammülsüzlük göstererek dava dahi açmıştır.

AK Parti ilçe Başkanı İrfan Kalaycı’yı gazetecilere ve düşünce sahiplerine gösterdiği bu tahammülsüzlükten dolayı kınıyor, özre davet ediyoruz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.