Dolar 32,5560
Euro 34,9367
Altın 2.444,87
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Bafra Kaymakamlığından Bafra’ya Yeni Logo

Bafra Kaymakamlığının Hazırladığı, Bafra’yı tanıtmak için hazırlanan” Bafra Kanatlanıyor” temalı Logo ve Bafra şehrini tanıtan tanıtım videosu Bafra Kültür merkezinde törenle tanıtıldı

Bafra Kaymakamlığından Bafra’ya Yeni Logo
REKLAM ALANI
21 Mayıs 2019 11:04

Yeni Logo tanıtımı Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Okulu Görsel Sanatlar Öğretmeni İlyas Deniz Gökçenin çizimi ile Logo tanıtımı ve Cumhuriyet ortaokulu Müzik öğretmeni Murat Genç ve Kurgu Tasarımcı Orhan gazi Demirci’nin hazırladığı Bafra’yı temsil eden tanıtım videosu, Yılmaz Yetiş ’in yazdığı” Bafra Kanatlanıyor şiiri ile tanıtıldı.

Programda günün anlam ve önem konuşmasını yapan Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur; Öncelikle daha önce görev yaptığım ilerde ve ilçelerde Bafra’da eksik olan bir konu olduğunu fark ettim. Bizi Bafra’mızı dışarıya tanıtacak Bafra’yı lanse edecek hem ticari, hem de idari anlamda hepimizin hemfikir olduğu bir proje düşündük. Saygı değer Bafra Belediye Başkanımız, oda başkanlarımızla bir araya gelerek ortaya bir bilgi havuzu açtık ve bilgiler dâhilinde hepimizin hemfikir olduğu Logo ortaya çıkardık. Bu Logo Bafra’yı anlatacak hem de ilk bakışta hiçbir şeyi anlatmasın diyerek yola çıkmıştık. Eğer her şey çok açıkta ortada olursa yorum yapmaya gerek olmaz ve vatandaşlarımızın ilgisini çekmez diye düşündük. Biz oluşturduğumuz Logonun hem idari, hem de ticari anlamda Bafra kaymakamlığımızda kullanılmasını hem de ticari olarak Paketlerde, Bafra’daki bütün kamu kuruluşlarında hatta Türkiye’de Bafra’yı temsil eden kuruluşlarda bu logonun kullanılabilir olacağını düşünüyorum. Bafra’mız için Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor katılımlarınız için teşekkür ediyorum dedi.


Programa; Samsun Valisi Osman Kaymak,  Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakmı Ahmet Adanur, , Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar, Siyasi kuruluş Başkanları, Oda Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.