Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Bafra TSO’dan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve Bafra İhracatı Geliştirme Merkezi (BİGEM) tarafından, KOSGEB işbirliği ile planlanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başlatılmıştır

Bafra TSO’dan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi
REKLAM ALANI
13 Eylül 2017 21:52

50 BİN LİRAYA KADAR HİBE, 100 BİN LİRAYA KADAR DA FAİZSİZ KREDİ

Mülakatlarda başarılı bulunan Girişimci adayları, Eğitmen Bahar KARALAR tarafından verilecek ve  4 gün 32 saat sürecek Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi programını başarıyla tamamlayarak,  sertifika almaya hak kazanacak ve İş Planları ile KOSGEB’e başvuru yapabileceklerdir. Bafra İhracatı Geliştirme Merkezi Uzmanları tarafından sertifikasını alan kursiyerlere İş planı hazırlama adımında danışmanlık desteği verilecektir. KOSGEB tarafından uygun görülen Girişimcilere, 50 bin liraya kadar hibe, 100 bin liraya kadar da faizsiz kredi imkânı sağlanacaktır.

ÖNCELİĞİMİZ İSTİHDAMI ARTTIRMAK

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar yaptığı açıklamada “Ülkemizin ve Bölgemizin en büyük sorunlarından olan istihdamın arttırılması ve Ekonomik Kalkınma konularında fayda sağlayıcı projeler içerisinde yer almak en öncelikli amacımızdır. Bizde Bafra TSO olarak, KOSGEB ile ortak mutabakat sonucu hizmet alanımızda olan Bafra, Ondokuzmayıs, Alaçam ve Yakakent ilçelerimiz için Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi gerçekleştiriyoruz. Bu destek programı ile Bölgede kendi işini kurmak isteyen girişimcilerimize destek olmayı amaçlıyoruz.

DESTEKLERİMİZİ SAĞLAYACAĞIZ

Son yıllarda Odamız aracılığı ile yaklaşık 300 Girişimci adayına KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenerek Sertifika verilmiştir. Bu kurslardan sertifikalarını alan Girişimci adaylarına Proje kapsamında iş planlarını hazırlamaları için uzman desteği sağladık. Yapmış olduğumuz çalışmaların İlçelerimize ve Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Girişimcilik Eğitimi Açılış programına Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel BAŞAR, Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin, Girişimcilik Eğitmeni Bahar KARALAR ve Kursiyerler katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.