Dolar 32,5217
Euro 34,9267
Altın 2.455,59
BİST 9.888,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Bafra’da 25 bin öğrencinin karne heyecanı

Samsun’un Bafra ilçesinde 25 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Bafra’da 25 bin öğrencinin karne heyecanı
REKLAM ALANI
14 Haziran 2019 17:24

“HER BİTİRİŞ YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR”
Mustafa Kemal Paşa İlkokulunda 2018-2019 eğitim-öğretim yılı karne dağıtım töreni düzenlendi. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, “Her bitiriş yeni bir başlangıcı beraberinde getirir. Geçmişini iyi bilen, geleceğe ulaşan bireyler geleceğinde sahipleri olmaktadırlar. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız sizler elbette sizler her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz. Her zaman bu bilinç ile hareket eden devletimiz tüm imkânlarını sizler için seferber etmektedir. Biz bu görevi vatanımız, milletimiz, geleceğimiz adına kutsal bir görev kabul ettik, sizlerden tek beklentimiz, vatanını, milletini seven, milli ve manevi değerlere bağlı, ailesine, ülkesine ve milletine faydalı bireyler olarak, yine ülkesi ve milleti için tüm dünya ile yarışabilecek donanıma sahip olmanızdır” dedi.

“VELİLERİN KATKISI ÖNEMLİ”
Kaymakam Ahmet Adanur ise, “Bugün Bafra’da 25 bin öğrenci, karnelerini alıyor. Bu hafta sonunda üniversiteye geçiş sınavları var. Öncelikle karnelerini alan tüm çocuklarımızı ve sınava girecek tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Türkiye’de eğitime ciddi yatırımlar yapılıyor. Arkadaşlarımız, öğretmenlerimiz, milli eğitim camiamız çok ciddi emekler veriyorlar, ciddi katkı sunmaya çalışıyorlar. Bunların sonuçlarını bugün yarın, gelecek yıllarda daha iyi göreceğiz. Özellikle velilerin bu macerada verilen çabaya çok önemli. Onların katkılarıyla yürüyecek. Eğitim-öğretim sadece öğretmenlere, idarecilere, Milli Eğitim Bakanlığına bırakılamayacak kadar önemli bir iş. En önemli figür, en önemli paydaş aileler. O yüzden onların daha ciddi katkılarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Şiirler okunması ve halk oyunları gösterilerinin ardından karne dağıtımı ile program son buldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.