Dolar 32,5845
Euro 35,0501
Altın 2.458,97
BİST 9.824,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Bafra’da 3 Gündür Kayıp Olan Genç Ölü Bulundu

Samsun’un Bafra ilçesinde arkadaşı ile gezmeye giden ve geceden bu yana kayıp olan 23 yaşındaki şahıs ölü bulundu

Bafra’da 3 Gündür Kayıp Olan Genç Ölü Bulundu
REKLAM ALANI
20 Ağustos 2018 13:36

İddiaya göre, İsa Yavuz (23), dün gece bir arkadaşıyla motosiklete binerek Organize Sanayi Bölgesi Kızılırmak Seddesi’ne gitti. Gençlerin burada alkol ve uyuşturucu aldıkları ileri sürüldü. Daha sonra ismi öğrenilemeyen arkadaşı, İsa Yavuz’u bırakıp evine gitti.

Gece yoldan geçen bir vatandaş, motosikleti fark etti ve çevrede kimseyi göremeyince 155’i aradı. İhbar üzerine harekete geçen polis ve jandarma ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede uyuşturucu içmede kullanılan kova ile alkol şişeleri buldu.
Geceden bu yana kayıp olan İsa Yavuz’u bulmak için Samsun Sahil Güvenlik DEGAK-1 ile İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğünde görevli ‘Kurbağa Adamlar’ ve AFAD ekipleri olay yerine geldi. Kaybolan genci bulmak için hem karada hem de Kızılırmak’ta çalışma başlatıldı.
Yapılan arama çalışmalarında saat 13.00 sıralarında gencin cansız bedenine ulaşıldı. İsa Yavuz, Kızılırmak’ta sazlıklar arasında ölü bulundu.

ANANIN ACISI: BAYRAM GÜNÜ YAKTIN BİZİ

Yarım saat süren arama çalışmaları sonucunda İsa Yavuz’un cesedi, ırmakta, sazlıklar arasında bulundu. Olay yerine gelen yakınları gözyaşlarına boğulurken gencin annesinin feryatyarı yürekleri yaktı. Acılı anne güçlükle sakinleştirirlerken, “Ah yavrum. Bayram günü yaktın bizi” diye ağıt yaktı. Öte yandan polis, olayla ilgili olarak İsa Yavuz ile birlikte Kızılırmak kenarına giden 2 kişiden 1’ini gözaltına aldı

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.