Dolar 32,5949
Euro 34,8066
Altın 2.495,63
BİST 9.458,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Bafra’da Fetö ve Orhan Kırcalı!

15 Temmuz demokrasiye yapılmak istenen darbenin ardından 45 gün geçmesine rağmen hala belirsizlikler sürerken, anlamsız bir boşlukta ciddi bir güvensizlik içerisinde, ‘ne oluyor ne olacak’ endişesi içerisinde, gelişmeleri izlemeyi sürdürüyoruz.

Bafra’da Fetö ve Orhan Kırcalı!
REKLAM ALANI
29 Ağustos 2016 20:52 | Son Güncellenme: 22 Eylül 2018 17:53

Peki Bafra’da bu terör örgütü ile mücadele ne aşamada?..

45 günün ardında 51 tutuklama yapılmış, 49 kişi açığa alınmış, 38 kişi ifadesi alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış…

Tutuklu olan bir kişinin ise cezaevinden tahliye edildiğini biliyoruz.

Şimdi kafamızı karıştıran, aklımıza deli sorular getiren durumlar mevcut…

Örneğin, Türkiye Cumhuriyetine darbe yapabilecek kadar devletin her kurumuna sızan, yıllardır işlendiği iddia edilen suçların müsebbibi haline gelmiş bu FETÖ örgütünün hiç mi siyasi bağlantısı yok?..

Bafra’da açığa alınan, ifadesi alınıp sorgulanan, tutuklanan hiçbir mevcut siyasi yok!..

Ve hiçbir siyasinin yakını akrabası, eşi, dostu da yok!..

Bu örgüt nasıl oluyor da devletin her kademesine sızıyor, kurumları, dernekleri holdingleri ele geçiriyor ama bir tane siyasiye değmiyor, siyasileri geçtik yakınlarıyla bile yakından uzaktan hiçbir ilgisi olmuyor!..

Kimse kusura bakmasın ama bu durum hiç ama hiç de inandırıcı değil!..

Bu konuda Bafra’dan bir örnek vermek gerek şimdi…

Bafralıya örnek de Bafralı’dan olmalı zaten…

AK Parti Samsun Milletvekili olan Orhan Kırcalı’nın kardeşinin eşi olan Selma Kırcalı, 15 Temmuz darbe girişimine kadar bu hain FETÖ’nün okulu olan Yıldız Koleji’nde öğretmenlik yapıyordu…

17-25 Aralık’tan sonra, Orhan Kırcalı’nın mensubu olduğu partinin kurucusu, daimi lideri, Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her yerde, “Bu örgütün inine gireceğiz. Kim bu örgüt ile bağlantılı ise hesabını soracağız. Eşiniz, dostunuz kim olduğuna bakmadan bu hain örgüt ile bağlantısı  varsa ihbar edin!..” demiyor mu?..

Diyor, hem de defalarca kez…

Peki Orhan Kırcalı ve bilcümle Kırcalı ailesi bu çağrıya kulak asıyor mu?..

Bu sesi duyuyor mu?..

Yanıtı kamuoyu verecek, pek yakında!..

Bundan herkes emin olsun!..

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.