Dolar 32,4972
Euro 34,9560
Altın 2.429,83
BİST 9.799,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Gelin biraz dertleşelim !

Afşin Hatipoğlu’nun kaleminden

Gelin biraz dertleşelim !
REKLAM ALANI
21 Ocak 2019 13:33

Paylaşımlarım sonrası kendi sayfalarında beni MHP içi muhalefette referans gösteren ülküdaşlarımız oluyor. Bu büyük bir iş, tek başıma benim kaldırabileceğim yük değil, kaldıki; öyle bir iddiam da yok, öyle bir beklentim de yok. Ben sadece inandığım şeyleri yazıyorum ve söylüyorum.

Hiçbir yerde görevim yok, hiçbir yere aday da değilim. Ben Ülkücü bir Avukatım, bu payeyi de kendi emeklerim ile kazandım, tescilli Ocak Başkanıyım, Ruhsatlı Avukatım.

Benle tartışmak isteyen herkesle dilimin döndüğünce tartışırım. Ben sayfamdan kimseye sövmem, hakaret etmem, iftira atmam. Bu şekilde bir tek paylaşımımı da bulamazsınız.

Birçok şehirde yaşadım ve teşkilatçılık yaptım, birçok görevlerde bulundum. Tek bir şehir de değil, sayısız şehirlerde ismen Ülkücü kimliğim ile tanınır ve bilinirim. Savunduğum davayı, basit ezberlerle değil, ciddi kavramlar ile izah edecek kabiliyetimin olduğunu da en iyi beni sevmeyenler bilir.

Ben yüzlerce yıldır Bafra’da yaşayan bir ailenin çocuğuyum, sokağımızın adı da ” Hatıplar ” sokaktır, babam ise ailesinin tek Ülkücüsü, Bafra’daki sayısız Ülkücünün öğretmeni ve bu davaya girmesinin vesilesidir.

Bugün Ülkücü Hareket Ülkücüleri tatmin etmiyorsa bunun sebebi ben değilim veya benim yaptığım eleştiriler değil.Bu durumun müsebbibi mührü elinde tutanlardır. O makamlara karşı söz söyleme cesareti bulamayanlar veya beklenti içinde olup susanlar bana saldırarak çevrelerini tatmin edebilir, ancak günün sonunda MHP’nin durumu ortadadır.

Siyaset yapmak zor bir iş değildir, emin olun. Çevrenizdeki siyasetçilere baktığınızda bunu görebilirsiniz. Eğitim, para, çevre, kariyer gibi akla gelen özelliklerin belkide hiç birine ihtiyaç yoktur. İlla Türkiye’de siyaset yapmak istiyorsanız başlangıç seviyesinde nobran olmanız yeterlidir. Aziz Nesin’in Zübük filmini hatırlayın, hatta Hitler’in siyasete girmesi dahi benzer şekilde olmuştur.

Ben mevcut kariyerim ve özgeçmişim ile Ak Parti dahil bütün partilere katılabilirim. Türkçe yazmayı ve konuşmayı bilmeyen birçok rakibimin önüne kısa sürede geçebilirim. Yapmam gereken sadece inandığım değerleri değiştirmek veya mazimi hiçe saymak.

Bugün İstanbul’da yaşayan bir Bafralı Avukat olarak Ak Parti’de veya CHP’de temsil makamına gelmem en fazla bir yılımı alır, buna emin olun. O kadar basitki !

Ben Ülkücüyüm politikacı değilim, Allah nasip ederse birgün MHP’de siyaset yaparım, Allah nasip etmez ise mesleğimi yapar, inandığım doğrular neyse onları söylemeye devam ederim.

Benim irademi alamazsınız, canımı alabilirsiniz, ancak bu beni yendiğiniz anlamına gelmez, zira ölüm ayrıdır egemen olmak ayrıdır. Bu süreçte beni takip etmek zorunda değilsiniz, beni tasvip etmek zorunda değilsiniz, benle aynı düşünmek zorunda da değilsiniz.

Ben MHP’ye değil, Devlet Bahçeli’ye muhalifim, Ben Devlet Bahçeli ve yönetimini eleştiriyorum, MHP’yi değil. Bu yazıyı okuduktan sonra benim eleştirime tahammül edemeyen Devlet Bahçeli taraftarları sayfamdan ayrılsın, çünkü yanlış olan herseyini eleştircem. Bu yazımı okuduktan sonra Bafra’da olup bana diş bileyeneler sayfamdan ayrılsın, çünkü hem Hamit Kılılç’ı hem de Bafra’daki mühür sahibi Ülkücüleri eleştirecem.

Bana karşı tehdit veya hakaret içeren ifadeler kullanan kim olursa ben kendim engelleyecem. Siyaset adına bana karşı kişisel husumet beseleyenler olacaksa, buyursun olsun, Bahçeli için düşman kazanmaya devam edin. Yarın lazım olur.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.