Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

BAFRA’DA ‘HAMDİ YILDIZ’ RÜZGARI!

Samsun’un Bafra İlçesi’nde uzun yıllardır MHP’ye hizmet eden, ülkücü camianın sevilen ismi Hamdi Yıldız’ın İYİ Parti’den ‘Belediye Başkan Adayı’ olacağı öne sürüldü

BAFRA’DA   ‘HAMDİ YILDIZ’  RÜZGARI!
REKLAM ALANI
3 Ocak 2024 17:11

Samsun’un Bafra İlçesi’nde siyaset dengesi, yılların ülkücüsü, MHP’ye uzun yıllar hizmet etmiş Hamdi Yıldız’ın İYİ Parti’den belediye başkan adayı olacağı iddiasıyla adeta alt üst oldu.

Yılların MHP'lisi İYİ Parti yolunda

İLÇE GÜNDEMİNE BOMBA DÜŞTÜ
İYİ Parti’nin MHP nin sevilen, sayılan ve önde gelen isimlerinden eski ilçe başkanı Hamdi Yıldız’ı belediye başkanlığı için aday göstereceği iddiası ilçenin gündemine bomba gibi düştü. AK Parti’nin mevcut belediye başkanı Hamit Kılıç’ı yeniden aday göstermesi halinde karşısına güçlü bir Bafra ittifakının oluşmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu durumda MHP tabanında etkili bir ismin Hamit Kılıç’ın karşısına çıkarılması gündeme gelirken bu ismin ise yılların dava adamı Hamdi Yıldız olacağı öğrenildi.

Yılların MHP'lisi İYİ Parti yolunda

HAMİT KILIÇ’A KARŞI
BAFRA İTTİFAKI
AK Parti’nin 2018’de Bafra’da yüzde 50 olan oyunu 14 Mayıs 2023 seçimleri’nde yüzde 42’ye düşürdüğünü hatırlatan siyasi çevreler, “AK Parti Bafra’da büyük oy kaybı yaşadı. Yüzde 58’lik muhalefetin ise bu yerel seçimlerde aktif rol oynaması bekleniyor. Mevcut başkan Hamit Kılıç’ın aday gösterilmesi durumunda İyi Parti, CHP, BBP, Deva Partisi, Gelecek ve Zafer Partisi seçmenlerinin MHP’nin eski Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız etrafında kenetlenmesi, böylece sandıkta bir ittifak oluşturulması kaçınılmaz olur. Ayrıca böyle bir durumda MHP tabanının önemli bir kısmı da Hamdi Yıldız’a destek olacaktır. Böyle bir ittifak ile İyi Parti’nin yüzde 55 ile yüzde 60 arasında bir oyla seçimi kazanması sürpriz olmaz” değerlendirmesinde bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. bozkurt dedi ki:

    Bir ülkücü olarak Hamdi başkanımız aday olursa açık açık çalışırım