Dolar 32,3696
Euro 34,9488
Altın 2.325,48
BİST 9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

BAFRA’DA MUHTEŞEM DÜĞÜN!

Samsun’un Bafra İlçesi’nde Şener ile Güven ailelerinin evlatları Nesime Şener ile Mesut Güven, muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi

BAFRA’DA   MUHTEŞEM   DÜĞÜN!
REKLAM ALANI
5 Temmuz 2021 16:55

Bafra’nın ünlü Şener ve Güven ailelerinin evlatları, Kadriye Karayel ile Çetin Şener çiftinin ingilizce öğretmeni kızı Nesime Şener, Ayşegül Güven ile Lütfi Güven’in Alaçam Emniyet Müdürlüğü’nde bekçi olarak görev yapan oğulları Mesut Güven ile hayatını birleştirdi.

‘EN MUTLU GÜN’ TEŞEKKÜRÜ
Gelinin Altınyaprak Mahallesi’ndeki baba evinde gerçekleştirilen ‘Gelin Alma’ merasimi ile başlayan düğün şöleni, Ali Kale Turistik Tesisleri’nde devam etti. Muhteşem geceyi ‘düğün dansı’ ile başlatan genç çift, tebrikleri kabul ederken duygularını, “Bugün en mutlu günümüz. Tüm sevdiklerimiz burada. Bu büyük mutluluğu bizimle paylaştıkları için tüm konuklarımıza, akrabalarımıza, dost ve arkadaşlarımıza teşekür ediyoruz” sözleriyle ifade etti.

DÜĞÜN BOYU HEYECAN YAŞADILAR
Düğün merasimi boyunca heyecan ve mutluluklarını gizleyemeyen genç çiftin babaları Çetin Şener ile Lütfi Güven de, “Umuyoruz bu mutlulukları ömür boyu sürsün. Bizleri bu güzel gecede yalnız bırakmayan konuklarımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

Elif SEKMEN

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.