Dolar 32,5340
Euro 34,9280
Altın 2.439,99
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

 Bafra’da Polis Haftası töreni

Bafra’da Polis Haftası Töreni Düzenlendi

 Bafra’da Polis Haftası töreni
REKLAM ALANI
10 Nisan 2019 10:56 | Son Güncellenme: 10 Nisan 2019 11:04

15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndaki etkinlikler, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törende konuşan Gökdoğan, “Şan ve şerefle yazdığı 174 yıllık mazisini geride bırakmış olduğu teşkilatımızın, 174. kuruluş yılına girerken sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde değil dünyadaki saygın yerini almış olmanın haklı gururunu taşımaktadır. Emniyet teşkilatı olan bizler toplumda huzur ve güveni sağlamak, vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak, kanun hakimiyetini ve devlet hakimiyetini sağlamak gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlenmekteyiz. Bizler bu görevi yerine getirirken demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin bir kurumu olduğumuzu asla unutmuyoruz” dedi.

Kaymakam Ahmet Adanur da yaptığı konuşmada Polis Haftası’nı kutladı. Konuşmaların ardından program, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde pasta kesimi ve verilen ikramla son buldu.
Törene Belediye Başkan Hamit Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Uzun, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Erbaş, daire amirleri ve polisler katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.