Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.307,85
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Bafra’da utanç davasında karar!..

Bafra İlçesi`nde 10 Mayıs 2016 tarihinde meydana gelen tecavüz olayının kararı verildi

Bafra’da utanç davasında karar!..
REKLAM ALANI
24 Mart 2017 21:06

ÇAMAŞIR SUYU İLE İNTİHAR

Olay 10 Mayıs 2016 tarihinde Bafra İlçesi`nin Çetinkaya Mahallesinde meydana geldi. 12 yaşındaki kız çocuğu D.Y.`nin ölümü ile ilgili amcasının oğlu K.Y. tutuklanıp cezaevine gönderilmişti. Ölümü şüpheli bulunan D.Y`nin Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin verdiği otopsi raporuna göre, çocuğun çift taraflı cinsel saldırıya uğradığı belirlendi. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri tarafından evde arama yapılıp, aramalar neticesinde, aynı evde yaşayan amcaoğlu 19 yaşındaki K.Y. gözaltına alınmıştı. Adli Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı Morg İhtisas Dairesi`ne gönderilen D.Y.`nin doku örnekleri ve organ parçalarının incelenmesinin ardından D.Y.`nin çamaşır suyu içerek intihar ettiği belirlendi.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Yapılan sorgusunda, kız çocuğu ile cinsel ilişkiye girdiğini itiraf ettiği belirtilen K.Y.’nin ifadesinde 1 yıldır amcasının kızı D.Y. ile rızası ile ilişkiye girdiğini fakat ölümü ile ilgili sorumluluğunun olmadığını söylediği öğrenildi. Mahkemede ise ifadesini değiştirerek tarafına yöneltilen suçlamaları reddetti.

17 YIL HAPİS CEZASI

Bafra Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava da ise K.Y. suçlamaları kabul etmeyerek ilişkiye girmediğini ve ölümü ile ilgili suçunun bulunmadığını ifade etti. Öte yandan ölen kız çocuğu D.Y.`nin annesi K.Y.`den şikâyetçi olurken, babasının şikâyetçi olmadığı bilgisine ulaşıldı. 23 Mart 2017 Perşembe günü Bafra Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada sanığın hürriyetini yoksun kılmadan beraatına cinsel istismarın tekrarlanması sebebi ile 17 yıl 9 ay 10 gün hapis cezası verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.