Dolar 32,4671
Euro 34,6955
Altın 2.437,43
BİST 9.908,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Bafralı öğrencilerden vefa

Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulu Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneğinde

Bafralı öğrencilerden vefa
REKLAM ALANI
7 Mart 2018 23:10

Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulu 7/C sınıfı öğrencileri Samsun Maarif Hareketi kapsamında vatanseverlik değerini kavratmak amacıyla okulun Din Kültürü Öğretmeni Yıldız Esen başkanlığında okulun müdür yardımcısı Tugay Kökkülünk ile birlikte  Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğini ziyaret ettiler.

 

Dernek başkanı Mümine Ersin ve dernek üyeleri şehit yakınları ve gaziler tarafından karşılanan öğrenciler başkan Mümine Ersin’e çiçek takdim ettiler.

Dernek binasını gezen, ziyaretçi defterine duygu ve düşüncelerini yazan öğrenciler duygusal anlar yaşadılar.

Derneğin kuruluş amacı, faaliyetleri hakkında bilgi veren başkan Mümine Ersin ile terörle mücadele gazisi Hakan Uncu şehitlik, gazilik ve vatan sevgisinin önemi  ile ilgili öğrencileri bilgilendirdi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden dernek başkanı Mümine Ersin okulun öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.