Dolar 32,5169
Euro 34,9742
Altın 2.438,92
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

‘BAFRALI TACİR’E BODRUM’DA KORKUNÇ TUZAK!

Samsun’un Bafra İlçesin’de internet üzerinden hayvan ticareti yapan bir kişi, yanına aldığı arkadaşları ile hayvanları teslim etmek için gittiği Bodrum’da, alıcılar tarafından darp edilerek hayvanlarına el konuldu

‘BAFRALI TACİR’E BODRUM’DA KORKUNÇ TUZAK!
REKLAM ALANI
11 Ocak 2024 15:07

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen olayda, Bafra’nın Fevziçakmak Mahallesi’nde internet üzerinden hayvan ticareti yapan genç tacir Bodrum’daki alıcılar ile anlaştı ve arkadaşları ile 17 buzağıyı Bodrum’a götürdü.

DARP EDİLDİLER
Aslen Aydın Sökeli olduğu öğrenilen alıcılar, Bafralı tacir ve arkadaşları ile buluşarak hayvanları teslim etmek için Bodrum Gölköy’de bir araziye götürdü. Burada, hayvanları teslim edip paralarını alacaklarını zanneden gençler, alıcılar tarafından darp edildi.

‘SİLAH VE BIÇAK ÇEKTİLER’

İddiaya göre alıcılar, gençlere silah ve bıçak çekerek etkisiz hale getirdi. Gençleri tehdit eden alıcılar, 15 hayvanı ve cep telefonlarını alarak oradan uzaklaştı. Bafralı Sefa Erdoğan, Recep Tahir Güneş ve Hakan Aydoğan bir süre sonra yürüyerek yola çıktılar ve bir araç durdurarak Jandarma karakoluna gidip yaşadıklarını anlattılar.
Şikayet ve alınan eşkâller üzerinden Jandarma gaspçıların yakalanması için operasyon başlattı ve şahısları Güvercinlik civarında yakalayarak gözaltına aldı.

KAN DONDURAN İDDİA
Bafralı tacirlerin verdiği ifadede, hayvanları teslim etmek için gittikleri yerde üstü branda ile kapalı bir çukur olduğunu, alıcıların kendilerine “tek gelseydiniz sizi öldürüp bu çukura atacaktık” dedikleri öğrenildi.

Gasp edilen 15 buzağı Bodrum’da yaşayan bir Bafralı tarafından teslim alındı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.