Dolar 32,3844
Euro 34,7287
Altın 2.432,75
BİST 9.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

ERGÜN VE TOPAL AİLELERİNDEN MUHTEŞEM DÜĞÜN

Yenigün Gazetesi çalışanlarımızdan, sayfa editörümüz Sibel Ergün(Topal) hayatını Halil Topal ile birleştirdi.

ERGÜN VE TOPAL AİLELERİNDEN MUHTEŞEM DÜĞÜN
REKLAM ALANI
4 Kasım 2019 18:33 | Son Güncellenme: 4 Kasım 2019 19:33

Hatun- Zekeriya Dursun (Merhum) Topal ve Hamide- Hüseyin Ergün ailelerinin kıymetli evlatları Sibel Ergün- Halil Topal çifti 26 Kasım 2018 tarihinde nişanlanmıştı. Çift 3 Kasım 2019 tarihinde ise Samsun’un Bafra ilçesinde, Çamlık Düğün Salonunda sevdiklerinin şahitliğinde dünya evine girdiler.


Aile gelenek ve göreneklerine göre gerçekleşen düğünde Topal çifti sonsuz mutluluğa ‘evet’ diyerek adım attılar. Eğlencenin doruk noktasına ulaşan gecede çiftimizin ve ailelerinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Gecenin sonunda günün kahramanları Sibel-Halil Topal çifti; “Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda bulunan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” diyerek mutluluklarını dile getirdiler.


Törene Yenigün Gazete Ltd. Şti. İmtiyaz Sahibi Pervin Gün, Yenigün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Musa Gün, Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fatma Dinç, Yenigün Gazetesi Görsel Hizmetler Sorumlusu Elif Sekmen başta olmak üzere çiftin yakın akrabaları ile çok sayıda davetlinin de katıldığı düğün töreni gece geç saatlere kadar sürdü.


Yenigün Gazetesi ailesi olarak bizlerde Topal ve Ergün aileleri başta olmak Sibel-Halil çiftine mutluluklar dileriz.

Haber/ Asel Sema UĞURLU

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.