Dolar 32,5254
Euro 34,7981
Altın 2.427,98
BİST 9.719,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Türk Milliyetçiliği fikrinin yılmaz savunucularıyız

Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı 3 Mayıs 2018 tarihinde “3 Mayıs Milliyetçiler Günü” münasebetiyle Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı Fırat Yılmaz Çakıroğlu Sohbet ve Seminer salonunda program düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan program Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanı Osman Osma’nın konuşmasıyla devam etti.

Türk Milliyetçiliği fikrinin yılmaz savunucularıyız
REKLAM ALANI
4 Mayıs 2018 19:19

“TÜRK MİLLETİNİN EVLATLARIYIZ”

Osman Osma konuşmasında “Bizler, tarihin her dönemine adını altın harflerle yazdırmış, tarihe yön vermiş, mazlum milletlerin umudu ve yol başçısı olmuş, adaletin, hoşgörünün, köklü devlet geleneğinin gereğini fazlasıyla yerine getirmiş, bağımsızlık ve özgürlük anlayışından zerre taviz vermeyen büyük Türk Milletinin evlatlarıyız. Bizler, Aziz Türk Milletinin duygu, düşünce ve fikir dünyasından, sözlü ve yazılı geleneklerinden doğmuş, büyük kahramanların ve fikir adamlarının çabalarıyla sistemleşmiş yüzde yüz Türk için, Türk’e göre, Türk tarafından ve Türkçe olan Türk Milliyetçiliği fikrinin yılmaz savunucularıyız.” Dedi.

 

Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanının 3 Mayıs 1944 olaylarını anlatan sunumuyla devam eden konuşması; “Türk milliyetçileri Türklüğü savunmanın bedelini işkencelere ve tabutlara ve tabutluklara maruz kalarak nice çile ve sıkıntılara göğüs gererek ödemişlerdir. Türk milliyetçileri iftiralara baskılara tüm suçlamalara rağmen, Türklük şuurundan, sevdasından  ve Türk Birliği ülküsünden hiçbir zaman  vazgeçmemişlerdir. Türk milletini her türlü emperyalizmden korumak için inandıkları fikirleri değerleri ve doğruları haykıran Türk milliyetçilerinin verdikleri bu mücadele bugün daha net bir şekilde anlaşılmaktadır.

Bu önemli günde daha içlerinde milli şuur ve iman ateşi bir an olsun sönmeyen ve Türk milliyetçiliğini tarihin altın sayfalarını oluşturan ülkü devleri başta Başbuğ Alparslan Türkeş, H.Nihal Atsız ve “Türkçülüğün Esasları” adıyla bu düşünceyi ilmi metot üzerine oturtan Ziya Gökalp’i; hepsini rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Milletinin gelecekte daha önemli noktalarda olması gayreti azmi ve kararlılığıyla 3 Mayıs Milliyetçiler gününü kutlamanın gururu içindeyiz.” diyerek sona erdi.

“GURUR DUYUYORUZ”

Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanı Osman Osma’nın sunumunun ardından Türkav Bafra Şube Başkanı Sami Keskin 3 Mayıs 1944 olaylarını ve dönemin siyasi ve sosyal gelişmelerini ifade eden konuşmasını yaptı. MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna Ülkü Ocaklarına bugüne kadar yapmış oldukları başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ocak Gençleriyle her zaman gurur duyduğunu her türlü çalışmalarında yanlarında olacaklarını ifade etti. Tüm Ülkücü Kurum ve Kuruluşların bu ve bundan sonraki süreçlerde de bir ve beraber olarak hareket edip daha çok çalışılmasını gerektiğini ifade ederek konuşmasını bitirdi.

Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu programa MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve ilçe Yönetimi, Türkav Bafra Şube Başkanı Sami Keskin ve Yönetimi, MHP Bafra Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda misafir katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.