Dolar 32,1947
Euro 34,9718
Altın 2.513,51
BİST 10.959,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

BAFRAYI EMİN ADIMLARLA GÖKYÜZÜNE TAŞIYORLAR

Yamaç Paraşütü Kulüp Pilotları P3 Kursunda başarılı olan sporcularına sertifika töreni düzenlendi.

BAFRAYI EMİN ADIMLARLA GÖKYÜZÜNE TAŞIYORLAR
REKLAM ALANI
23 Aralık 2018 14:16

Bafra Hava Sporları Ve Gençlik Kulübü yamaç paraşütü kulüp pilotlarının eğitimlerini bir üst seviyeye çıkarta bilmek için Temmuz-Ağustos aylarında kulüp pilotlarının katılımı ile gerçekleşen Yamaç Paraşütü Kulüp Pilotları P3 Kursunda başarılı olan sporcularına sertifika töreni düzenlendi. Bafra Öğretmenevinde gerçekleşen törene Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni ŞAHİN, Bafra Hava Sporları Ve Gençlik Kulübü Başkanı Burhan APAYDIN kulüp yönetimi ve sporcuları katıldı.

Sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan Bafra Hava Sporları Ve Gençlik Kulübü Başkanım Burhan APAYDIN kursun önemini ifade ederek, “Kulübü olarak yıllardır Bafra’mızda yamaç paraşütü yapılmasına öncülük etmekteyiz. Kulübümüz Bafra’ya hizmet vermeye devam ederken kulübünün pilotlarının eğitimlerini aksatmadan bir disiplin içerisinde sürdürmeye devam ediyor.

Kulüp olarak maddi bir beklenti ile hareket etmedik elimizdeki ekipman ve Belediyelerimizin destekleri ile sporcular yetiştirmek için sosyal sorumluluk bilinci içinde hareket ettik. Bizlerden sonrada bu bilinçle Bafra’mızı gökyüzünden dünyaya aktaracak eğitimli pilotlara ihtiyacımız vardır.” dedi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni ŞAHİN ise, “Şehrimizin tanıtımında hava sporlarının katkısı yadsınamaz derecededir. Dışarıdan gelen değil bizim yetiştirdiğimiz pilotlarla Bafra hava sporları adına daha iyi yerlere gelecektir.

Sivil toplumun destekleri ile sürdürülen çalışmalar tamamen gönül işi olup maddi bir kazanç gütmemektedir. Bafra’nın tanıtımın da hava sporları adına çok büyük katkılar sunan Burhan hocama ve ekibine gönüllü çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.


Yapılan konuşmaların ardından Başkan Zihni ŞAHİN Bafra’nın Bafra’nın tanıtımı adına yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Bafra Hava Sporları Ve Gençlik Kulübüne çerçeve içinde kaftan hediye etti. Kursta başarılı olan kursiyerlere Kulüp Pilotları P3 Kursu Sertifikaları, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni ŞAHİN, Bafra Hava Sporları Ve Gençlik Kulübü Başkanı Burhan APAYDIN tarafından verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.