Dolar 32,3241
Euro 34,9742
Altın 2.312,74
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘Barış Pınarı Harekatı’na dua desteği

Vali Kaymak, Barış Pınarı operasyonu için yaşlılardan dua istedi

‘Barış Pınarı Harekatı’na dua desteği
REKLAM ALANI
8 Ekim 2019 18:36 | Son Güncellenme: 8 Ekim 2019 18:43

Kaymak: “Ülkemizin güçlü birliği için dua edeceğiz, birbirimizi çok seveceğiz”
Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaretinde Barış Pınarı operasyonu için yaşlılardan dua isteyerek, “Ülkemizin güçlü birliği için dua edeceğiz, birbirimizi çok seveceğiz” dedi.
Canik ilçesi Hasköy Mahallesi’nde bulunan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini eşi Emine Kaymak, Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş, Canik Kaymakamı Mahmut Halal ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı ile birlikte ziyaret eden Osman Kaymak’a Kurum Müdürü Osman Usta eşlik etti.

“SAMSUN’DA 100 MİLYON TL’NİN ÜZERİNDE BAKIM HİZMETİ ÜCRETİ ÖDÜYORUZ”
Merkezdeki yaşlılarla tek tek ilgilenen ve gül dağıtan Vali Kaymak, hallerini hatırlarını sordu ve şikâyetlerini dinledi. Girişte bir konuşma da yapan Vali Kaymak, “Bir toplum yaşlılarına iyi bakmıyorsa, ihmal ediyorsa yarın kendileri için daha kötü şartların geleceğini bilmesi lazım. Sizler bizim için kıymetlisiniz. Devletimiz sizler için her türlü imkânı hazırlıyor. Sizlerden tek isteğimiz devletimize ve milletimize dua etmeniz. Cumhurbaşkanımızın da yaşlılarımıza, engellilerimize, yetimlerimize, garip-gurabaya iyi bakmamız yönünde sürekli talimatlarını veriyor. Bunlar sosyal devletin gerekliliğidir. Biz de Samsun’da 100 milyon TL’nin üzerinde bakım hizmeti ücreti ödüyoruz. Devletimiz ihtiyacı olana kömürünü veriyor, evde bakım ihtiyacı olana eleman gönderiyor. Türkiye Cumhuriyeti son yıllarda Avrupa devletlerinin üzerinde sosyal yardım yapıyor ve vatandaşına sahip çıkıyor. Bu güçlü devlet olmanın sonucudur” diye konuştu.

“TÜRKİYE AVRUPA’NIN ÜZERİNDE SOSYAL YARDIMLAR YAPIYOR”
Osman Kaymak konuşmasında Fırat’ın doğusuna gerçekleştirilecek muhtemel operasyon için de yaşlılardan dua istedi. Kaymak, “Türkiye Cumhuriyeti son yıllarda Avrupa devletlerinin üzerinde sosyal yardımlar yapıyor ve vatandaşına sahip çıkıyor. Bu güçlü devlet olmanın bir sonucudur. Şu an Suriye’nin kuzeyine bir operasyon hazırlığımız var. Bakın Türkiye çok zor bir coğrafya. Onun için sizlerden isteğimiz dua edin. Bu devletin birliği beraberliği için, güçlü olmamız için biz büyüklerin duasını alıyoruz. Ülkemizin güçlü birliği için dua edeceğiz, birbirimizi çok seveceğiz” şeklinde sözlerini tamamladı.

Konuşma sonrası Vali Osman Kaymak ayak bakım çalışmalarını uygulamalı olarak yerinde izleyerek çalışmaları gerçekleştiren Evrim Fatoş Aktaş’tan bilgi aldı. Şenel ve Gülbeyaz teyzeyi eşi Emine Kaymak ile birlikte odalarında ziyaret edip sohbet eden Kaymak, daha sonra yaşlılara öğle yemeği servisi yaptı.

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaretinde Barış Pınarı operasyonu için yaşlılardan dua isteyerek, “Ülkemizin güçlü birliği için dua edeceğiz, birbirimizi çok seveceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.