Dolar 32,4809
Euro 34,9665
Altın 2.435,21
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

‘BAŞARI HİKAYELERİ’ BU ZİRVEDE

İş ve akademi çevrelerini farklı bir konseptle ilk defa bir araya getiren Akademide Girişimcilik Zirvesi, 24 Haziran’da saat 13.00 ile 17.30 saatleri arasında online olarak gerçekleştirilecek

‘BAŞARI HİKAYELERİ’ BU ZİRVEDE
REKLAM ALANI
23 Haziran 2021 22:11

Türkiye’de ilk defa yapılan Akademide Girişimcilik Zirvesi’nde Türkiye’nin en başarılı bilim insanları yaptıkları çalışmaları anlatırken, önde gelen girişimciler de başarı hikayelerini paylaşacak. 24 Haziran Perşembe günü saat 13.00 ile 17.30 arasında online olarak gerçekleşecek zirve, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’nın önderliğinde Mersin Üniversitesi Genç Girişimci Merkezi ile KanalEkonomi’nin iş birliği ile gerçekleşiyor.

AÇILIŞI TİM BAŞKANI YAPACAK
Zirve, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle’nin ihracatta rekorların hikayesini anlatması ile başlayacak. Daha sonra farklı alanlarda başarı hikayesi yazan ve hayır işlerinde ilklere imza atan Abdulkadir Konukoğlu (SANKO Holding Onursal Başkanı) açılışta önemli bir konuşma yapacak. Başarı hikayeleri bölümünde mobilya konusundaki başarılarından sonra şimdilerde atık konusunda adımlar atan Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, arı ürünleri konusunda devrim yaratan projelere imza atan Bee’o Kurucusu Aslı Elif Tanuğur Samancı ve dijitalleşme konusunda ilkleri başaran Wediacorp Holding Kurucusu Funda Şen konuşmaları yer alacak.

PROFESÖRLER, PROJELERİNİ ANLATACAK
Üniversitelerin yıldız isimlerinin projelerini anlatacağı Zirve’de yer alan konuşmacılar şöyle:

Prof. Dr. Kürşat Çağıltay – Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Prof. Dr. Özlem Yalçın- Koç Üniversitesi
Doç. Dr. Leyla Türker Şener- İstanbul Üniversitesi
Prof. Dr. Gülüzar Kurt Gümüş- Dokuz Eylül Üniversitesi
Doç. Dr. Mehmet Kenan Kanburoğlu- Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
Doç. Dr. Pınar Göktaş- Süleyman Demirel Üniversitesi
Prof. Dr. Kürşat Demiryürek- 19 Mayıs Üniversitesi
Doç. Dr. Zeliha Tekin- Muş Alparslan Üniversitesi
Prof. Dr. Mustafa Bayram- Gaziantep Üniversitesi

EKONOMİ GAZETECİLERİ RENK KATACAK
Toplantının moderatörlüğünü Ekonomi Gazetecileri Derneği Yöneticileri Murat Gülderen ve Çiğdem Subaşı yapacak. Toplantıyı düzenleyen Kanalekonomi’nin Kurucu Başkanı ve Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak da açılışta önemli mesajlar verecek.

OMÜ’den Prof. Dr. Kürşat Demiryürek de Zirve’de projelerini anlatacak.

 

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.