Dolar 32,5627
Euro 34,8130
Altın 2.418,56
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Samsun Başsavcılığı yalanladı!

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı, ‘Adil Öksüz’ü AKP’li vekil kaçırdı’ manşetiyle ilgili açıklama yayımladı

Samsun Başsavcılığı yalanladı!
REKLAM ALANI
26 Mart 2017 17:27

Bugün Aydınlık Gazetesi’nin manşetinde yer alan  “Adil ÖKSÜZ’ü AKP’li Vekil Kaçırdı” başlıklı haberle ilgili olarak Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı bir açıklama yayımladı. Açıklamada AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan’a yönelik iddialar yalanlandı. Açıklamada şöyle denildi:

GERÇEĞİ YANSITMIYOR!..

“Söz konusu gazetede yer alan haberdeki “Adil ÖKSÜZ’ün Samsun’dan yurt dışına kaçtığı, bu kaçışa Samsun Milletvekili Fuat KÖKTAŞ ile Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan TOK’un yardım ettikleri, yine Erdoğan TOK’un bu konuda Başsavcılığımızca ifadesinin alındığı, mobese görüntülerinin bulunduğu” şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

TOK’UN İFADESİ ALINMADI…

Cumhuriyet Başsavcılığımızca doğrudan veya başka yer Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatı ile Adil ÖKSÜZ isimli darbe teşebbüsüne iştirak ve FETÖ/PDY terör örgütü üyeliği suçlarının şüphelisi olan şahsın olası yurt dışına kaçması ile ilgili bir soruşturma yapılmadığı gibi, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan TOK’un ifadesinin alınması da söz konusu değildir. Bu konuda Başsavcılığımızca yapılmış adli bir işlem yoktur, mobese kaydı ve buna dair bir görüntü de bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SAMSUN CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.