Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

SAMSUN’DA 12 MAHALLE İÇİN DEV YATIRIM!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Yeni yatırımlarla çözüm odaklı çalışmaya devam ediyoruz. Samsun’un 17 ilçesinde dev bütçeli altyapı yatırımları inşa ediyoruz” dedi

SAMSUN’DA 12 MAHALLE İÇİN  DEV YATIRIM!
REKLAM ALANI
18 Temmuz 2023 20:07

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Toybelen İçme Suyu Projesi ile Atakum ve İlkadım ilçelerine bağlı 12 mahalleye 15 bin 500 metre uzunluğunda içme suyu isale ve şebeke hattı döşeniyor.

SASKİ

15.5 BİN METRELİK İSALE HATTI
Atakum’da artan nüfus yoğunluğu ve Toybelen’de inşa edilen yeni sanayi sitesinin de faaliyete geçecek olmasıyla birlikte bölgede içme suyu ihtiyacının yeterli kapasitede karşılanması için Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından önemli bir çalışma gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda SASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Toybelen İçme Suyu Projesi hızla hayata geçirildi. Proje kapsamında 1 adet 1.000 m3 lük içme suyu deposu, 1 adet 500 m3 lük içme suyu deposu ve büyük bir kısmının 600 mm çapında çelik ve duktil borudan oluşan toplamda 15 bin 500 metre isale ve şebeke hattı döşenecek.

SASKİ

2 İLÇEDE 12 MAHALLEYİ KAPSIYOR
Geçen hafta başlayan çalışmalar 2 ay içerisinde de tamamlanacak. Proje Atakum İlçesi’nin üst bölgeleri olan Büyükkolpınar, Küçükkolpınar, Balaç, Yeşildere, Mevlana, Kamalı, Yenimahalle, Cumhuriyet ve Çobanözü Mahalleleri ile İlkadım İlçesi’ne bağlı Toybelen, Ahullu ve Beypınar Mahallelerini kapsayacak.

DAHA KONFORLU, DAHA KALİTELİ…
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, gerek kent merkezi gerek kırsal mahallelerde altyapı çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek, “Özellikle SASKİ ekiplerimiz içme suyu noktasında çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Büyük projeleri bir bir tamamlıyoruz. Yeni yatırımlarla çözüm odaklı çalışmaya devam ediyoruz. Samsun’un 17 ilçesinde dev bütçeli altyapı yatırımları inşa ediyoruz. Toybelen İçme Suyu Projesi de yaptığımız önemli çalışmalardan birisi. Vatandaşlarımızın daha konforlu, daha kaliteli ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi için yaptığımız her çalışmada büyük bir gayret içerisindeyiz” diye konuştu.

SASKİ

-Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir.

-SASKİ İçme Suyu Daire Başkanı Eser Öncel, “Başlattığımız Toybelen İçme Suyu Projesi bölgede ilerleyen süreçte yaşanabilecek yoğunluk dikkate alınarak planlanmış bir proje” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.