Dolar 32,5314
Euro 34,9862
Altın 2.434,70
BİST 9.797,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

BAŞARI ÖYKÜSÜ!

Aslen Samsunlu olan Cemile Der adlı iş kadını, Adana gibi bir büyükşehirde kurduğu güzellikle merkezi ile adeta bir marka haline geldi. Der, “Girişimci olurken önce kendinize güvenin” diyor

BAŞARI ÖYKÜSÜ!
REKLAM ALANI
7 Şubat 2022 21:01

Çukurova Üniversitesi İletişim Bilimleri Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Aydoğmuş Ördem ve öğrencileri ile “Yerelde Kadın Girişimciler” projesine dahil olan girişimci iş kadını Cemile Der, “Girişimci olurken her kafadan bir ses çıkacak, herkes farklı yollar gösterecek ve önerilerde bulunacaklardır. Ancak, kim ne derse desin girişimci olurken önce kendinize güvenin” mesajı verdi.

GÜZELLİK SEKTÖRÜNDE BİR MARKA
Adana’da güzellik sektöründe faaliyet gösteren Cemile Der Beauty Kurucusu Güzellik Uzmanı Cemile Der, aslen Samsunlu olduğunu ve 2014 yılından beri yaşadığı Adana’da ilgi duyduğu güzellik sektöründe aldığı eğitimlerle kendini geliştirip ve ardından profesyonel bir ekip kurarak güzellik sektörüne adım attığını anlattı. Der, “Bir iş kurarken sadece kendinize güvenin. Ben bu işi seviyor muyum, mutlu olacak mıyım ve mutlu edecek miyim. Önemli olan budur” dedi.

‘HİÇBİR ZAMAN YETİNMEYİN…’
Cemile Der, hangi meslek olursa olsun başarının işi sevmekten geçtiğine inandığını belirterek, “Hangi işi kurarsanız kurun bu önemli değil. Ben karşımdaki insanların fikirlerine saygı duyan ve önemseyen bir insanım ancak, son söz benim doğrularımdır. Bu işi kurarken çevremin değil benim doğrularımla karar verdim ve şükürler olsun ki başardım. Ama ben başarıyı bir varış noktası olarak değil, yolculuk olarak görüyorum. Geldiğiniz aşama ile hiçbir zaman yetinmeyin” tavsiyesinde bulundu.

PARA KAZANMAKTAN ÖNCEKİ HEDEF…
“Hangi işi seçtiğiniz önemli değil, önemli olan işi sevmek ve bir iş değil de hobi gibi yapabilmektir” diyen Cemile Der, bir marka oluşturmanın kolay olmadığını ancak, markayı sürdürülebilir kılmanın daha zor olduğunu da belirterek, “Markanıza sahip çıkmak ve her zaman çıkarabildiğiniz en yüksek noktaya çıkarmak para kazanmaktan önceki hedefiniz olsun” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.